Μεγάλη συμμετοχή στο 5ο Φεστιβάλ Προσχολικής Αγωγής Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη

Λουλούδια, χρώματα, κατασκευές, διαδραστικά εργαστήρια, μάγους και δροσερές λιχουδιέςπεριελάμβανε το 5ο Φεστιβάλ Προσχολικής Αγωγής Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη που πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Ποντιακού Ελληνισμού.

Περισσότερα από 700 παιδιάκαι1000 ενήλικες πήραν μέρος και το Πάρκο για μια μέρα μετατράπηκε σε έναν μεγάλοπαιδότοπο.

Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου είχαν ετοιμάσει πρωτότυπες και ευχάριστες δράσεις για τα παιδιά προβάλλοντας τη χαρά της προσχολικής μάθησης. Στο φεστιβάλ συμμετείχαν εθελοντικές ομάδες όπως η Εθελοντική Ομάδα Δράσης«Έλα κιεσύ!» ηοποία συγκέντρωνεείδη ρουχισμούγια τηδομή παιδικής προστασίας Παιδόπολη «Αγ.Ανδρέας» και παρότρυνε ταπαιδιά να φτιάξουν τη δικήτους ζωγραφιά για τα παιδιά της δομής και η ΕΔΟΚ (Εθελοντική Διασωστική Ομάδα κρίσεων).

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης επισημαίνει:

«Αυτότο φεστιβάλπου γιαπρώτη φοράπραγματοποιήθηκε σε έναδημόσιο ανοιχτό χώρο, όπως είναι το Πάρκο Ποντιακού Ελληνισμού ανέδειξε την αξία της προσχολικής εκπαίδευσης και πρόσφερε μια μοναδική ευκαιρία στα παιδιά να συμμετέχουν σε διαδραστικά παιχνίδια έχοντας ως κινητήρια δύναμητη φαντασία τους. Θέλω να συγχαρώ τον Αντιδήμαρχο Προσχολικής Αγωγής Νίκο Παναγόπουλο γι’αυτή την πρωτοβουλία καθώς και όλους τους εργαζόμενους των σταθμών που συνέβαλαν στην επιτυχία του φεστιβάλ.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *