Διεθνές Ταεκβοντό για ΑμεΑ Ελλάς

Η Διεθνής Ομοσπονδία Ταεκβοντο για ΑμεΑ (ISNTKDF) έχει έδρα το Hawkee’s Bay στην Νέα Ζηλανδία. Πρόεδρος της Ομοσπονδίας είναι ο Ben Evans. Η Ομοσπονδία είναι αναγνωρισμένη απο την Διεθνή Ομοσπονδία Ταεκβοντό και διατηρεί θερμές σχέσεις με τον πρόεδρό της Grand Master Choi Jung Hwa, γιο του ιδρυτή του Tae Kwon Do. Στην Ελλάδα, η Ομοσπονδία ISNTKDF εκπροσωπείται επίσημα απο το 2014 από τον Πολιτιστικό Αθλητικό Όμιλο “Νικηφόρο Πήγασο” – Διεθνές Ταεκβοντό για ΑμεΑ Ελλάς, που ιδρύθηκε 9 Ιουνίου 2014 με έδρα το Πασαλιμάνι Πειραιά.

Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη η σύσταση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αυθεντικού Ταεκβοντο, με έδρα την Πρέβεζα.

Υπεύθυνος για την ανάπτυξη και οργάνωση του αθλήματος έχει οριστεί επίσημα από την Ομοσπονδία o Διεθνής Εκπαιδευτής κ. Νικηφόρος Κοτρίδης, ο οποίος παράλληλα με άλλες δραστηριότητες εργάζεται ως εκπαιδευτής Ταεκβοντό στο ΕΕΕΕΚ Πειραιά, όπου έχει ως επί το πλείστον μαθητές με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος.

Επικοινωνία

Πολιτιστικός Αθλητικός Όμιλος “Νικηφόρος Πήγασος” – Διεθνές Ταεκβοντό για ΑμεΑ Ελλάς
Φραγκιάδων 4-6 Πασαλιμάνι
185 36 Πειραιάς

Τηλ.: 6943874989 (Κοτρίδης Νικηφόρος)

Ιστοσελίδα: http://www.pegasostkd.club

E-mail: pegasostkd@yandex.ru

Επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ταεκβοντό για ΑμεΑ (ISNTKDF) όπου θα βρείτε και την παρουσίαση του εκπροσώπου στην Ελλάδα κ. Νικηφόρου Κοτρίδη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *