Γέμισαν χαμόγελα & λουλούδια τα ΚΑΠΗ της πόλης μας

Μία ιδιαίτερη πρωτοβουλία εν μέσω των Ημερών Αγάπης & Αλληλεγγύης που διανύουμε έλαβε χώρα στα ΚΑΠΗ της πόλης μας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Πειραιά κος Γιάννης Μώραλης σε συνεργασία με την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Περιβάλλοντος & Πρασίνου κα Αντ. Καρακατσανή, μοίρασαν εκατοντάδες γλαστράκια με λουλούδια σε όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου μας με αποτέλεσμα να γεμίσουν με χαμογελαστά πρόσωπα και χρώματα από τα άνθη!

Την ευχάριστη ατμόσφαιρα συμπλήρωσαν και οι χορωδίες που έδωσαν τον δικό τους Χριστουγεννιάτικο τόνο.

Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι αξιέπαινες καθώς προάγουν την έννοια της αλληλεγγύης και του πολιτισμού που είναι αναγκαίες στις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο το έργο τους χαρίζοντας στους συνανθρώπους μας αντίστοιχες στιγμές χαράς.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Περιβάλλοντος & Πρασίνου κα Αντ. Καρακατσανή σε δήλωσή της ανέφερε: Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχό μας κο Γιάννη Μώραλη για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε αντίστοιχες πρωτοβουλίες! Ένιωσα απερίγραπτα συναισθήματα βλέποντας του συμπολίτες μου, να χαμογελούν και να περνούν όμορφα. Θα ήθελα σε οτιδήποτε περνάει από το χέρι μου να συνεχίσω να προσφέρω ειδικά σε αυτή την ομάδα πολιτών μας γιατί διακρίνω στο πρόσωπό τους, τους δικούς μου ανθρώπους και θέλω να τους βλέπω πάντα χαμογελαστούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *