Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδα «Επενδύοντας σε Ελλάδα & Ουκρανία»

Με ιδιαίτερη επιτυχία και παρουσία Προέδρων και Εκπροσώπων πολλών Οικονομικών Φορέων και Επιχειρηματιών, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019, η Επιχειρηματική Ημερίδα «ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ», που διοργανώθηκε  από το Ελληνο-Ουκρανικό Επιμελητήριο και το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, και που τελούσε υπό την Αιγίδα της Πρεσβείας της Ουκρανίας στην Ελληνική Δημοκρατία.

Οι Έλληνες και οι Ουκρανοί Επιχειρηματίες, παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις θεματικές ομιλίες της Ημερίδας, που περιστράφηκαν πέριξ των γεωργικών προϊόντων, των τυποποιημένων τροφίμων, της ναυπήγησης και επισκευής πλοίων, του τουρισμού, των διεθνών εμπορευματικών ροών, καθώς και στις παροχές υπηρεσιών για την ίδρυση νέων εταιρειών σε Ελλάδα και Ουκρανία.

Μετά το πέρας των ομιλιών και την παράθεση μικρής δεξίωσης, οι Επιχειρηματίες συμμετείχαν σε συναντήσεις Β2Β, όπου συζήτησαν και διερεύνησαν τις προϋποθέσεις και τις δυνατότητες των μεταξύ τους συνεργασιών, με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και απεύθυναν χαιρετισμό ο Πρέσβυς της Ουκρανίας κ.Σεργίι Σουτένκο, η Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά κυρία Σταυρούλα Αντωνάκου, οι Πρόεδροι του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου  Πειραιώς κ.Βασίλειος Κορκίδης, του Ελληνο-Ουκρανικού Επιμελητηρίου κ.Ιωάννης Πολυχρονόπουλος και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου  Πειραιά κ.Ιωάννης Βουτσινάς.

Στην Ημερίδα, παρόντες ήσαν και οι κ.κ. Θεόδωρος Κόντες, Πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας, Δημήτριος Μαθιός, Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς, Νικόλαος Ροδόπουλος, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Logistics, Νικόλαος Μαυρίκος, Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Εφοδιαστών Πλοίων και Εξαγωγέων, Στέφανος Κυρλής,  Πρόεδρος Συνδέσμου  Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών, Γεώργιος Οικονόμου, Γενικός Διευθυντής της Εθνικής Διαπαγγελματικής Οργάνωσης Ελαιολάδου και η κυρία Αλεξάνδρα Γκανά, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων.

Η Ημερίδα αυτή απετέλεσε για τους διοργανωτές την απ’ αρχή μιας προσπάθειας προσέλκυσης του ενδιαφέροντος ελληνικών και ουκρανικών επιχειρήσεων για αμοιβαία συνεργασία και συνδρομή στην ενδυνάμωση των εμπορικών και οικονομικών σχέσεων των δύο φίλων Κρατών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *