Υποψηφιότητα στα βραβεία GREEK EXPORTS AWARDS 2019 για την Πειραιώτικη Εταιρία ΕΙΣΑΓΩΓΑΙ ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΑΕ

Την υποψηφιότητα της στα βραβεία GREEK EXPORTS AWARDS 2019  ανακοίνωσε η εταιρία  Εισαγωγαί  Μαυρίκος  ΑΕ.

Ακολουθεί  Δελτίο  Τύπου:

Αγαπητοί συνεργάτες

Με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε για την υποψηφιότητα της εταιρίας μας στα εξαγωγικά βραβεία GREEK EXPORTS AWARDS 2019 στο τομέα ΤΟP TRAIDING EXPORT COMPANY .

Tα βραβεία έχουν στόχο να επιβραβεύσουν τους ανθρώπους, τις αξίες και τις συνεργασίες των εταιριών που προοδεύουν, καινοτομούν και προωθούν το εξαγωγικό εμπόριο.

Τα GREEK EXPORTS AWARDS στηρίζονται από 36 Φορείς και Διμερή Επιμελητήρια τα οποία επισφραγίζουν την εγκυρότητα των βραβείων αυτών.

Μια πολυμελής επιτροπή από τον θεσμικό και επιχειρηματικό κόσμο καθώς και το κοινό, με ξεχωριστή ψηφοφορία θα αναδείξουν τα  «φωτεινά » παραδείγματα του επιχειρείν  που οι επιχειρηματικές τους πρακτικές ξεπερνούν τα σύνορα της Ελλάδας.

Η εταιρία μας πιστή στην εξυπηρέτηση του πελάτη εξελίσσεται συνεχώς και παρά τις αντίξοες συνθήκες των χρόνων της κρίσης έχει καταφέρει να σταθεί αντάξια του ονόματος και της φήμης της,  να προοδεύει συνεχώς και να ταξιδεύει την Ελλάδα μας σε όλο τον κόσμο.

Πιστοί στις διαχρονικές αξίες μας προσπαθούμε και προσφέρουμε το καλύτερο στους πελάτες μας.

Θα ήταν τιμή για την εταιρία μας, τη διοίκηση και τους εργαζόμενους της ΕΙΣΑΓΩΓΑΙ ΜΑΥΡΙΚΟΣ η υποστήριξη σας , η παροχή της εμπιστοσύνης σας προς όλους εμάς με την ψήφο σας.

Παρακαλούμε όπως μέσω του κάτωθι Link δώσετε στην εταιρία μας το «100» σας ώστε να την  αναδείξετε «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ».

Να είστε σίγουροι, όπως το γνωρίζετε ήδη ότι η εταιρία μας πάντα σας το ανταποδίδει και είναι αρωγός σας σε οτιδήποτε χρειαστείτε.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *