Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία το Working Group & το Board Meeting του OCEAN στον Πειραιά.
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι συνεδριάσεις του Working Group και του Board Meeting του European Ship Suppliers Organization (OCEAN) στον Πειραιά, στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα 50 χρόνια του ΠΣΕΠΕ. Οι συναντήσεις φιλοξενήθηκαν από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά (ΕΒΕΠ), με τη συμμετοχή εκπροσώπων κρατών-μελών, εμπειρογνωμόνων και παρατηρητών από όλη την Ευρώπη.
Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο του εφοδιασμού πλοίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και των μελλοντικών προκλήσεων που θα αντιμετωπίσουν:
- Τελωνειακά θέματα
- Απλοποιήσεις στο CBAM
- Νόμος για την Αποψίλωση των δασών της ΕΕ
- Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης (ΕΦΚ)
- Θέματα ΦΠΑ
- Κτηνιατρικά ζητήματα
- Στρατηγικά θέματα
Κατά τη διάρκεια των εργασιών, επανεξελέγησαν ομόφωνα οι Costantino Zavoianni, Carl Forsman και Jens Olsen, επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη των μελών στο ισχυρό διοικητικό τρίο που ηγείται του OCEAN.








