Συνεχίζεται με επιτυχία το «Καλοκαίρι Στην Πόλη», του Δ. Πειραιά – Οι Γιαγκίνηδες στον γραφικό  Όρμο της Αφροδίτης, στην Πειραϊκή σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά για μικρούς και μεγάλους

Στις δράσεις «Καλοκαίρι Στην Πόλη»,  έρχεται να προστεθεί μια ξεχωριστή μουσική βραδιά για μικρούς και μεγάλους, γεμάτη με  αγαπημένα λαϊκά, ρεμπέτικα και παραδοσιακά τραγούδια, με τους Γιαγκίνηδες, στον γραφικό  Όρμο της Αφροδίτης, στην Πειραϊκή, δίπλα στο κύμα, την Παρασκευή 12 Ιουλίου, στις 20:00, με ελεύθερη είσοδο στο κοινό. 

Μαζί με τους Σπύρο Ζήση και Παναγιώτη Σικλαφίδη, γνωστοί και αγαπητοί πλέον ως Γιαγκίνηδες, θα είναι και μία εξαιρετική τριάδα νέων μουσικών αποτελούμενη από τους Έρση Μεϊτανίδου στο φλάουτο, Ελένη Φουρλάνου στο βιολί και στο κανονάκι και ο Μάνος Βλάχος στο κοντραμπάσο.

Στη συνέχεια, οι μικροί Πειραιώτες το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιουλίου,  θα έχουν τη χαρά να παίξουν παιχνίδια, να συμμετέχουν σε καλοκαιρινά εργαστήρια, όπως στη ρομποτική για παιδιά, να «δράσουν» με τις «φρουτοπεριπέτειες», να δουν παραστάσεις Καραγκιόζη και αγαπημένες παιδικές ταινίες στο θερινό σινεμά, να μετέχουν στο Survivor του θεού Ποσειδώνα και σε πολλές άλλες δραστηριότητες!

Το  καλοκαιρινό  πολυθεματικό πρόγραμμα, με δωρεάν δράσεις για τα παιδιά της πόλης, σχεδίασε και υλοποιεί και εφέτος ο Δήμος Πειραιά και η Διεύθυνση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Εξωστρέφειας και Τουρισμού.  

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου 13 και 14 Ιουλίου είναι το εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/0720:30Παιδική χαρά ΠΗΓΑΔΑ Α΄ Σαχτούρη – Θεοτόκη – ΙάσωνοςΠΑΙΔΙΚΟ ΣΙΝΕΜΑ-ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΜΟΡΙΣ 
ΣΑΒΒΑΤΟ 13/0720:00Παιδική χαρά ΔΗΛΑΒΕΡΗ Ε΄  Δαβάκη Πίνδου-Μακεδονίας-Ευστ. Δηλαβέρη-ΘηβώνΦΡΟΥΤΟΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ: Ο Κύριος Ανανάς & η κυρία Φραουλένια, σας περιμένουν να παίξετε μαζί τους, στις πιο συναρπαστικές φρουτοδρομίες & φρουτομαχίες.   
ΣΑΒΒΑΤΟ 13/0720:00Παιδική χαρά ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Γ΄ Λ. Εθν. Μακαρίου – Καραολή Δημητρίου (Λ. Βείκου) – Δαβάκη ΠίνδουΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 
ΣΑΒΒΑΤΟ 13/0720:00Παιδική χαρά ΣΜΥΡΛΗ Δ΄ Αιτωλοακαρνανίας – Γρανικού – ΠωπωγιαννήςKIDSPACE ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5-10 ΕΤΩΝ 
ΚΥΡΙΑΚΗ 14/0720:30ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΔΗΛΑΒΕΡΗ Ε’ Δαβάκη Πίνδου-Μακεδονίας-Ευστ.ΔηλαβέρηΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ- Ο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΦΙΔΙ 

Οι καλοκαιρινές δράσεις  θα διαρκέσουν έως τις 21 Ιουλίου και  πραγματοποιούνται σε πάρκα, πλατείες και παιδικές χαρές και στις πέντε Δημοτικές Κοινότητες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *