Ανακοίνωση του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη για το γήπεδο ποδοσφαίρου της Νεάπολης

Με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση της «Α.Ο ΙΩΝΙΚΟΣ 1965 Π.Α.Ε» στο επίσημο διαδικτυακό ιστότοπο του με την οποία εγκαλείται ο Δήμος Νίκαιας -Αγ. Ι. Ρέντη και ειδικότερα ο Δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Μαραγκάκης «για μη πραγματοποίηση εκ μέρους του Δήμου εργασιών συντήρησης του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου» προς χάριν αποκατάστασης της αλήθειας και της υπεύθυνης ενημέρωσης των Δημοτών αλλά και των μετόχων του Ιωνικού, θέτουμε υπόψη τους τα πραγματικά δεδομένα της όλης υπόθεσης:

1.         Με Ιδιωτικά Συμφωνητικά που συνυπογράφουν από το 2019 ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη και η «Α.Ο ΙΩΝΙΚΟΣ 1965 Π.Α.Ε» τα έργα συντήρησης του αγωνιστικού χώρου καθώς και η σχετική δαπάνη βαρύνει εξολοκλήρου την «Α.Ο ΙΩΝΙΚΟΣ 1965 Π.Α.Ε»

2.         Ο Δήμος έχει υποχρέωση μόνο α) σε έλεγχο και συντήρηση του χλοοτάπητα για το οποίο έχει συνάψει και τηρεί σύμβαση με ανάδοχο και β) σε τεχνικό έλεγχο-αυτοψία ως προς τις κτιριακές εγκαταστάσεις που παραχωρήθηκαν στην «Α.Ο ΙΩΝΙΚΟΣ 1965 Π.Α.Ε».

3.         Αυτή είναι η αλήθεια σε σχέση με τη συντήρηση του αγωνιστικού χώρου, αποδεικνύεται με τις νομότυπες συμφωνίες μεταξύ των δύο πλευρών και εν ονόματι αυτής της αλήθειας, καλούμε στα πλαίσια της πολυετούς, εποικοδομητικής συνεργασίας μας  την «Α.Ο ΙΩΝΙΚΟΣ 1965 Π.Α.Ε»  να αναλάβει  τις ευθύνες της.

Σε αντίθετη περίπτωση ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη θα θεωρήσει τη στάση της «ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ»  ως παραίτηση από τα ΙΣΧΥΟΝΤΑ ιδιωτικά συμφωνητικά παραχώρησης του γηπέδου ποδοσφαίρου.

*Επισυνάπτονται: η επιστολή της ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ προς τον Δήμαρχο Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη και η απάντηση του Δημάρχου κ. Κων/νο Μαραγκάκη.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΙΩΝΙΚΟ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ 31-05-2024 – ΕΡΓΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ-2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *