Σημάδια: Βιωματικό εργαστήριο για γονείς και εκπαιδευτικούς

Άλλα φαίνονται, άλλα είναι αόρατα. Άλλα είναι περαστικά, άλλα δεν φεύγουν. Άλλα ξέρουν να παίζουν, άλλα δεν έχουν παίξει ποτέ. Χνάρια στο δέρμα. Αναμνήσεις. Φυλαχτά. Τα σημάδια μας.

Το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν σε ένα βιωματικό εργαστήριο για γονείς και εκπαιδευτικούς με αφορμή το νέο βιβλίο της Εύης Γεροκώστα την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 18.00 στη Δανειστική Βιβλιοθήκη, Κουντουριώτου 173, Πειραιάς (στάση μετρό Δημοτικό Θέατρο).

Πόσες ιστορίες έχει να πει κάποιος για τα σημάδια του;

 Με οδηγό το βιβλίο «Σημάδια» (κείμενο: Εύη Γεροκώστα, εικονογράφηση: Ντανιέλα Σταματιάδη, εκδ. Μεταίχμιο, 2023) ερχόμαστε σε επαφή με ιστορίες και εικόνες. Μοιραζόμαστε κοινές εμπειρίες. Μιλάμε για τα ανείπωτα που, όταν γίνουν ειπωμένα, όλα μοιάζουν πιο εύκολα.

 Χρησιμοποιώντας μικρές και μεγάλες αφορμές μέσα από κείμενα της λογοτεχνίας και της προφορικής παράδοσης αλλά και πραγματικά γεγονότα, ψάχνουμε και βρίσκουμε τα σημάδια μας, αποδεχόμαστε τις μοναδικές, πολύτιμες διαφορές στο δέρμα και την ψυχή μας, και φτιάχνουμε ο καθένας τον δικό του «χάρτη» σημαδιών.

 Το εργαστήριο απευθύνεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.

Απαραίτητη αίτηση συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων.

 ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *