K-John coiffures

Το κομμωτήριο K John βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του Πειραιά και λειτουργεί εδώ και μια δεκαετία.

Ιδιοκτήτης του είναι ο Κος Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο οποίος με τις συμμετοχές του σε τακτά χρονικά διαστήματα σε σεμινάρια και συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και σε συνεργασία με το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό του δημιουργούν μαζί σας ένα μοναδικό στυλ με τις τελευταίες τεχνοτροπίες που υπάρχουν και είναι στην διάθεση σας να ικανοποιήσουν και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις σας!

Το κομμωτήριο στεγάζεται σε έναν σύγχρονο χώρο εξοπλισμένο με τα πιο εξελιγμένα προϊόντα και μηχανήματα, έτοιμο να καλύψει ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες της γυναίκας και του άνδρα στον τομέα της κομμωτικής. Επίσης το έμπειρο προσωπικό σας συμβουλεύει για το πώς να δημιουργήσετε τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Προσφορά για άνδρες

Απολαύστε με 10€ μια πλήρη ανδρική περιποίηση μαλλιών με κούρεμα, θεραπεία spa και hair styling από το K John Coiffure, αρχικής τιμής 35€! Συνολική Έκπτωση 72%!
Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Ένα 1) λούσιμο με αντιστρές μασάζ για επιπλέον χαλάρωση.
  • Ένα 1) κούρεμα κλασσικό ή μοντέρνο για να βρείτε το στυλ που σας ταιριάζει συμβουλές από τους έμπειρους στιλίστες μας!
  • Ένα 1) χτένισμα και styling.
  • Μια 1) θεραπεία spa μαλλιών για την ολοκληρωμένη αναζωογόνηση τους!

Προσφορά για γυναίκες

Έκπτωση 73%: 19€ για ένα πρόγραμμα γυναικείας περιποίησης μαλλιών, από το κομμωτήριο K-JOHN στον Πειραιά. Αρχική αξία 70€.
Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • Δύο 2) κουρέματα.
  • Τρία 3) χτενίσματα.
  • Δύο 2) πολυθεραπείες με προϊόντα της WELLA. Οι θεραπείες περιέχουν πολυβιταμινούχα συστατικά που βοηθάνε την αναδόμηση της τρίχας, δίνουν λάμψη και είναι ιδανικές για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά από βαφές και συχνή χρήση πιστολάκι.
Πρόσωπο επαφής: Λαμπρόπουλος Γιάννης
Οδός: Σαχτούρη 82-84
Τ.Κ.: 18537
Πόλη: Πειραιάς
Τηλέφωνο: 210 4535518

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *