Εγκαίνια νέου καταστήματος Cavo Yachting στην μαρίνα του Φλοίσβου από τον Όμιλο Κατράδη

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέσθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Cavo Yachting στην μαρίνα του Φλοίσβου την Πέμπτη 1η Ιουνίου. Το συγκεκριμένο κατάστημα, είναι το δεύτερο της νέας αλυσίδας καταστημάτων λιανικής του Ομίλου ΚΑΤΡΑΔΗΣ και πραγματοποιείται έναν χρόνο μετά το άνοιγμα του πρώτου Cavo Yachting στην μαρίνα της Ζέας.

Τα καταστήματα Cavo Yachting αποτελούν το καινούργιο βήμα του Ομίλου εταιριών ΚΑΤΡΑΔΗΣ στο χώρο του yachting, με έμφαση στην εξυπηρέτηση yachts και mega yachts. Στα καταστήματα του Ομίλου μπορείτε να βρείτε πλήρης γκάμα προϊόντων όλων των ειδών από τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου..

Καθαριστικά, αξεσουάρ, προϊόντα συντήρησης, από εταιρίες όπως 3M, AWLGRIP, Star brite, simple green, NAUTIC CLEAN, Clinazur, SHURHOLD, καθώς και προϊόντα όπως μουράβιες της International, σπρέι σιλικόνης, λιπαντικά, βαφές, εργαλεία, ειδικές κόλλες. γάντια, μάσκες, στολές αλλά και είδη ρουχισμού βρίσκονται διαθέσιμα στα καταστήματα Cavo Yachting

Βεβαίως στα Cavo Yachting υπάρχει και όλη η γκάμα των προϊόντων ΚΑΤΡΑΔΗΣ, που περιλαμβάνει ανόδια και σχοινιά της εταιρείας όπως τις σειρές, Docko PES και Docko Multi, αλλά και εξειδικευμένα είδη όπως πλακέ σχοινιά για μπαλόνια και το σχοινί επιδόσεων ιστιοπλοΐας Dyna Siri.

Στην τελετή των εγκαινίων παρευρέθηκε πλήθος κόσμου από το χώρο του yachting, του τύπου, καθώς και στελέχη εταιριών από την ναυτιλία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *