΄Ερχεται η «ΚΟΚΚΙΝΗ ΝΥΧΤΑ 2022» στον Πειραιά

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Για μια ακόμη χρονιά, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων «Χριστούγεννα στον Πειραιά, γιορτές στις γειτονιές» ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιώς, διοργανώνουν την «ΚΟΚΚΙΝΗ ΝΥΧΤΑ» με στόχο την τόνωση της εμπορικής κίνησης της πόλης, προσκαλώντας κατοίκους και επισκέπτες να περιηγηθούν στα εμπορικά καταστήματα του Πειραιά, σε μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή με πολλές εκπλήξεις.

Η «ΚΟΚΚΚΙΝΗ ΝΥΧΤΑ» φέτος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου και σύμφωνα με τον προγραμματισμό τα εμπορικά καταστήματα του Πειραιά θα παραμένουν ανοιχτά τρείς ώρες επιπλέον του κανονικού ωραρίου.

Ένα φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο θέαμα θα εκτυλίσσεται στην πόλη με τον Πύργο και το Δημοτικό θέατρο να πρωταγωνιστούν στον εορταστικό φωτισμό, το «τρένο της χαράς» θα κάνει βόλτες στο κέντρο του Πειραιά σε μια όμορφη, γιορτινή  διαδρομή, ενώ στους εμπορικούς δρόμους, ξυλοπόδαροι, μασκότ, μάγοι, ξωτικά και Αϊ Βασίληδες, θα βάλουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων μικρούς και μεγάλους.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά θα πλαισιώνει με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες τις χριστουγεννιάτικες δράσεις, μουσικά και χορευτικά δρώμενα θα εξελίσσονται ταυτόχρονα σε δεκάδες σημεία του Πειραιά, ενώ λίγο μετά τις 19:30 το βράδυ, μια χριστουγεννιάτικη έκπληξη περιμένει μικρούς και μεγάλους στο Πασαλιμάνι.

Στο πλαίσιο αυτό, σας καλούμε να συμμετέχετε και εσείς στην μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της πόλης, με ειδικές τιμές και προσφορές ειδικά για την «Κόκκινη Νύχτα», με δρώμενα, κεράσματα και ενδεχομένως με μικρές εκδηλώσεις στις επιχειρήσεις και τα καταστήματά σας.

Με την δική σας συμμετοχή, η «Κόκκινη Νύχτα» θα έχει ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία και θα προσελκύσει περισσότερους δημότες και επισκέπτες.

Παρακαλούμε όπως για την πρόθεση της συμμετοχής σας, αλλά και τις δράσεις που θα πραγματοποιήσετε, ενημερώσετε την γραμματεία του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά μέσω email στο : espireas@otenet.gr, ή τηλεφωνικά στο 210 4176318.

Για περαιτέρω πληροφορίες και τυχόν ερωτήσεις επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Συλλόγου μας.

Οι δράσεις των επιχειρήσεων που θα μετέχουν στο φεστιβάλ θα κοινοποιηθούν από τα social media του «Destination Piraeus» του Δήμου Πειραιά και του Εμπορικού Συλλόγου.

Θα ακολουθήσει αφίσα και αναλυτική ενημέρωση για τις δράσεις και τα σημεία που θα γίνουν, ώστε να προωθηθούν και να προβληθούν ανάλογα και από εσάς.

Αναμένοντας την πρόθεση της συμμετοχής σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

 

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ                   ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *