Πειραιώς Τέχνη

Στεγασμένο σε έναν άνετο και καλαίσθητο χώρο, πλαισιωμένο από έμπειρους εικαστικούς – παιδαγωγούς με κοινό τόπο την αγάπη για την τέχνη, το Πειραιώς Τέχνη έχει σαν στόχο:

  • να στηρίξει και να ενισχύσει τη σπουδή στην τέχνη: προετοιμασία για την εισαγωγή σε σχολές Καλών Τεχνών και τμήματα ΑΕΙ, ΑΤΕΙ που απαιτούν εξέταση στο ελεύθερο και γραμμικό σχέδιο.Ο άριστος χώρος μας, η εμπειρία των καθηγητών στο χώρο των εξετάσεων και η ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα απέναντι στο μαθητή στοχεύει στην σίγουρη επιτυχία των υποψηφίων μας.Τα τμήματα είναι ολιγομελή και η παρακολούθηση του κάθε μαθητή προσωπική.
  • να καλλιεργήσει την δημιουργική έκφραση: τμήματα ζωγραφικής, χαρακτικής, γλυπτικής, ψηφιδωτού, δημιουργικού κοσμήματος … για ενήλικες.
  • να εμψυχώσει την παιδική εικαστική δράση:προγράμματα εικαστικών δραστηριοτήτων για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. με στόχο την επαφή των παιδιών με την τέχνη μέσα από την βιωματική δράση, το παιδικό εργαστήρι προτείνει μια σειρά από εικαστικές δραστηριότητες προσαρμοσμένες στα ενδιαφέροντα και τις δεξιότητες της κάθε ηλικίας. Μελέτη – εμψύχωση από την παιδαγωγό και εικαστικό τέχνης Πολυξένη Τσοπάνογλου .
  • να ενθαρρύνει την εικαστική πρακτική στην εκπαίδευση: σεμινάρια εικαστικής – παιδαγωγικής πρακτικής για εκπαιδευτικούς και παιδαγωγούς
  • να αποτελέσει δίαυλο στην επαφή με την τέχνη: οργάνωση εκθέσεων, επισκέψεις σε χώρους τέχνης, φιλοξενία εκδηλώσεων, προγράμματα μουσειακής αγωγής για σχολικές ομάδες.
Επικοινωνήστε με τη γραμματεία για το πρώτο μάθημα γνωριμίας που παρέχουμε δωρεάν και να ενημερωθείτε σχετικά με το πρόγραμμα και τα σεμινάρια που λειτουργούν όλο το χρόνο !

Ο Γιώργος Μανούζας είναι Αριστούχος Απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας του τμήματος ζωγραφικής του Χρόνη Μπότσογλου. Διδάσκει ζωγραφική και χαρακτική στην ιδιωτική εκπαίδευση από το 2004 έως και σήμερα. Επίσης έχει λάβει μέρος σε πολλές εκθέσεις στην Ελλάδα και έχει συμμετάσχει σε προγράμματα του Υπουργείου Πολιτισμού. Από το 2008 έχει δημιουργήσει το Πειραιώς Τέχνη και είναι ο υπεύθυνος καθηγητής του Ελεύθερου Σχεδίου και της Προετοιμασίας για την Σχολή Καλών Τεχνών .)

Πρόσωπο επαφής: Υπευθ. σχολής: Μανούζας Γεώργιος – Υπευθ. επικοιν. & γραμματείας: Μανούζα Αντζελίνα
Οδός: Αλκιβιάδου 212
Τ.Κ.: 18532
Πόλη: Πειραιάς
Τηλέφωνο: 2104190011
Τηλέφωνο 2: 6940438009
Ιστοσελίδα: http://www.peiraiostexni.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *