Προχωρούν τα αθλητικά έργα στη Σαλαμίνα

«Προχωρούν τα αθλητικά έργα στη Σαλαμίνα. Πραγματοποιήθηκαν  Επιτροπές Παρακολούθησης για τα έργα Συντήρηση-Αναβάθμιση και Βελτίωση Κέντρου Νεότητας και Αθλητικών Χώρων στη Σαλαμίνα.»

Στα γραφεία της ΠΕ Νήσων σήμερα συνεδρίασαν  οι Επιτροπές Παρακολούθησης  για τα έργα «Συντήρηση- Αναβάθμιση και Βελτίωση Κέντρου Νεότητας Σαλαμίνας» και «Συντήρηση- Αναβάθμιση Βελτίωση Αθλητικών Χώρων Σαλαμίνας» , με Πρόεδρο την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων , κα. Βασιλική Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη και μέλη  τον  Περιφερειακό  Σύμβουλο  Νήσων ,κ. Παναγιώτη Χατζηπέρο ,εκπροσώπους της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Νήσων , της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού  καθώς και  εκπροσώπους του ΑΚΟΙΠΟΠ ΝΠΔΔ του Δήμου Σαλαμίνας.

Σχετικά με το έργο «Συντήρηση και Αναβάθμιση Αθλητικών Χώρων στη Σαλαμίνα» ,οι εργασίες βρίσκονται σε στάδιο προόδου ,με την επιτροπή να εγκρίνει την αποπληρωμή και του 2ου  λογαριασμού αξίας 244.570 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Όσον αφορά  το έργο  «Συντήρηση- Αναβάθμιση και Βελτίωση Κέντρου Νεότητας Σαλαμίνας» εγκρίθηκε σήμερα από την επιτροπή ο 5ος λογαριασμός αξίας 43.000 ευρώ. Μέχρι τώρα έχουν κατατεθεί και αποπληρωθεί από τις οικονομικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής ο 1ος και ο 2ος λογαριασμός του έργου αξίας 30.712,43 ευρώ .Εκκρεμεί η κατάθεση του 3ου  και 4ου λογαριασμού (αξίας 47.000 ευρώ και 39.000 ευρώ αντίστοιχα) από τον Α.ΚΟΙ.ΠΟΠ προς τις οικονομικές υπηρεσίας της Περιφέρειας Αττικής, λόγω της καθυστέρησης έγκρισης του Προϋπολογισμού του ΑΚΟΙΠΟΠ και του Δήμου Σαλαμίνας. Η Αντιπεριφερειάρχης  τόνισε την ανάγκη επίσπευσης των διαδικασιών από πλευράς του ΑΚΟΙΠΟΠ προκειμένου να προχωρήσει άμεσα η αποπληρωμή . Ως προς το ποσοστό ολοκλήρωσης του φυσικού αντικειμένου οι εργασίες προχωρούν κανονικά με τους  εσωτερικούς χώρους να έχουν ολοκληρωθεί κατά 90% και τους εξωτερικούς κατά 5%.

Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει τον Αθλητισμό με έργα και  δράσεις στοχεύοντας στην ενθάρρυνση των πολιτών να αθλούνται καθώς και  την προαγωγή του αθλητικού τουρισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *