Σπέτσες: Μία ημερήσια εξόρμηση στο πιο Αρχοντικό Νησάκι

Αναχώρηση για Κόστα, όπου μετά από μια υπέροχη και καταπράσινη διαδρομή φτάνουμε σε δυό ώρες περίπου. Επιβίβαση στο F.B. και μετά από 20 λεπτά, βγαίνουμε στο υπέροχο νησάκι,  για μια βόλτα γνωριμία.

Περιδιαβαίνοντας στα γραφικά σοκάκια και περνώντας από την αγορά του κέντρου, θαυμάζουμε τα αρχοντικά του περασμένου αιώνα-ενδεικτικά της ευρωστίας. Περνάμε από το αρχοντικό της Μπουμπουλίνας – μουσείο σήμερα και φτάνουμε, περπατώντας στα βοτσαλωτά δρομάκια στο «βασιλικό» Ποσειδώνιο.

Tο «Poseidonion Grand Hotel» αποτελεί σημείο αναφοράς του νησιού των Σπετσών εδώ και έναν αιώνα με την ιδιαίτερη του αρχιτεκτονική, η οποία παραπέμπει στα ξενοδοχεία της Côte d’Azur, ανήκει στο ίδρυμα της Αναργυρίου και Κοργιαλενείου Σχολής Σπετσών. Ξενοδοχείο-πρότυπο, όπου καταλύουν όλοι οι γαλαζοαίματοι επισκέπτες που κάθε καλοκαίρι φτάνουν εδώ. Μπορείτε να απολαύσετε ένα καφέ στον αριστοκρατικό και ατμοσφαιρικό χώρο του.

Εν συνεχεία, προαιρετικά περπατάμε προς την άλλη πλευρά, την περίφημη Ντάπια με τον μεγαλοπρεπή μητροπολιτικό ναό Αγίου Νικολάου και τους ταρσανάδες.

Γεύμα -ελεύθερα- σε κάποιο από τα όμορφα εστιατόρια πάνω στη θάλασσα.

Απογευματάκι επιστροφή με τον ίδιο τρόπο και υπέροχες εικόνες!!!!!

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΟΝΟ 35  €!!

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές από και προς Κόστα(τωρα μόνο 50% χωρητικότητας πούλμαν)
  • Εισιτήρια F.B.-Συνοδός
  • Περιήγηση στο ιστορικό κέντρο Σπετσών

DASKALAKIS R.V.

TRAVEL &  CONGRESS  SERVICES

SINCE 1991

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *