Μεγάλη επιχείρηση αντιγκράφιτι από τον Δήμο Πειραιά σε κομβικά σημεία της πόλης

Σε μια ακόμη μεγάλη επιχείρηση αντιγκράφιτι σε κομβικά σημεία της πόλης προχώρησε αυτές τις ημέρες ο Δήμος Πειραιά, στο πλαίσιο των δράσεων καθαριότητας που υλοποιεί για την  εξάλειψη της αισθητικής ρύπανσης, τον ευπρεπισμό και τη διατήρηση των δημόσιων χώρων στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Συνεργεία της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου αφαίρεσαν τα γκράφιτι από το τοιχίο κατά μήκος του πεζοδρομίου της Ακτής Μουτσοπούλου στο Πασαλιμάνι, από τον Σταυρό στην Πειραϊκή, από το κτήριο του παλιού σιδηροδρομικού σταθμού στον Άγιο Διονύση, καθώς και από σημεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Παράλληλα, προχώρησαν σε δραστικούς καθαρισμούς των πεζοδρομίων, των κάδων και όλων των παραπλήσιων χώρων.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Ο Δήμος Πειραιά συνεχίζει τις αντιγκράφιτι επιχειρήσεις, προκειμένου να είναι καθαροί οι δημόσιοι χώροι του Πειραιά.  Αυτές τις ημέρες, η υπηρεσία Καθαριότητας προχώρησε σε μια μεγάλη  συντονισμένη δράση σε κομβικά σημεία της πόλης, παραδίδοντάς τα καθαρά. Δυστυχώς, κάποιοι ασυνείδητοι εξακολουθούν να μην σέβονται την προσπάθεια που καταβάλλεται, ώστε η πόλη μας να διατηρείται καθαρή και όμορφη. Πρέπει να γίνει σαφές ότι για να είναι και να παραμείνει καθαρός ο Πειραιάς θα πρέπει να συμβάλλουν όλοι, σεβόμενοι τη δημοτική περιουσία. Μόνο τότε θα έχουμε πιθανότητα να εκλείψουν αυτά τα θλιβερά φαινόμενα που σαμποτάρουν την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στην πόλη μας για έναν καλύτερο Πειραιά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *