Επιστημονική δράση & Αθλητικό δρώμενο με θέμα “‘Ασκηση – Διατροφή – Ζωή”

Τηρώντας κάθε μέτρο ασφαλείας θα πραγματοποιηθεί στην Συρο επιστημονική δράση αλλά και Αθλητικό δρώμενο με θέμα “ΑΣΚΗΣΗ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΖΩΗ” στις 5 Ιουνίου.

Οι Ολυμπιονίκες Ευη Μωραιτίδου, Νίκη Μπακογιάννη, Βιργινία Κραβαριώτη, Νέρυ Νιαγκουάρα, οι Παγκοσμιονίκες Μαρία Καρπαθάκη, Αντώνης Μπουγιούρης θα ηγηθούν Δρομικού δρώμενου κατά μήκος της παραλίας Ερμούπολης, που θα συνδυαστεί με δράση του Ναυτικού Ομίλου Σύρου για να περάσουν το μήνυμα των ευεργετικών επιδράσεων της άσκησης.

Προ της αθλητικής δράσης θα προηγηθούν ομιλίες στον κήπο του παλαιού Δημαρχείου Ποσειδωνίας με εισηγητές τον Καθηγητή Ιατρικής κ,.Χανιώτη, τον Πρόεδρο της ΕΛΔΕ κ.Γρηγοράκη, την Αντιπρόεδρο Ενωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμιακούς Αγώνες κ.Κραβαριώτη, τον Διδάκτορα Ιατρικής Πανεπιστημίου Μπολώνια κ.Αλιφιεράκη σχετικά με την διατροφή και άσκηση σαν εφαλτήριο για τον υγιεινό τρόπο ζωής.

Η ανωτέρω δράσεις διοργανώνονται από την Επιστημονική Επιτροπή προώθησης Κρητικής Διατροφής σε συνεργασία με το Δήμο Ερμούπολης -Σύρου.

Υποστηρίζονται από το Θεραπευτήριο ΥΓΕΙΑ, την εταιρία ΕΤΑΝΑΠ, τη BLUE STAR, το NAYTIKO ΟΜΙΛΟ ΣΥΡΟΥ, τη DASKALAKIS CONGRESS & T.R.V. και τα Επιμελητήρια Κυκλάδων και Πειραιώς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *