Ψηφίζουμε την Πειραιώτικη Εταιρία ΕΙΣΑΓΩΓΑΙ ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΑΕ στα βραβεία GREEK EXPORTS AWARDS 2021

Με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε ότι παρά τις αρνητικές επιπτώσεις στο διεθνές εμπόριο η εταιρία μας λαμβάνοντας υπόψιν την εξαγωγική της ανοδική πορεία θέτει  υποψηφιότητα στα εξαγωγικά βραβεία στον τομέα {ΤΟP TRAIDING EXPORT COMPANY}

Μετά την  περσινή μας βράβευση  έτσι και φέτος αποφασίσαμε να λάβουμε μέρος  στα GREEK EXPORTS AWARDS  που έχουν στόχο να επιβραβεύσουν τις εταιρίες που προοδεύουν, καινοτομούν και προωθούν το εξαγωγικό εμπόριο.

Θα ήταν τιμή για τη διοίκηση και τους εργαζόμενους της  MAVRIKOS IMPORTS SA  (Mavrikos export trade  BORN2EXPORTνα μας υποστηρίξετε και φέτος, δείχνοντας έτσι την  εμπιστοσύνης σας προς όλους εμάς με την ψήφο σας.
Παρακαλούμε δώσετε στην εταιρία μας το «100» σας ώστε να την  αναδείξετε «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ».

Η κατηγορία μας είναι TOP TRAIDING EXPORT COMPANY

Η εταιρία μας πιστή στην εξυπηρέτηση του πελάτη εξελίσσεται συνεχώς και παρά τις αντίξοες συνθήκες των χρόνων της κρίσης και πρόσφατα της πανδημίας  covid 19 έχει καταφέρει να ενισχύσει την εξαγωγική της θέση  , να προοδεύει συνεχώς και να ταξιδεύει την Ελλάδα μας σε όλο τον κόσμο.

Πιστοί στις διαχρονικές αξίες μας προσπαθούμε και προσφέρουμε το καλύτερο στους πελάτες μας.

Τα GREEK EXPORTS AWARDS στηρίζονται από 36 Φορείς και Διμερή Επιμελητήρια τα οποία επισφραγίζουν την εγκυρότητα των βραβείων αυτών.

Μια πολυμελής επιτροπή από τον θεσμικό και επιχειρηματικό κόσμο καθώς και το κοινό, με ξεχωριστή ψηφοφορία θα αναδείξουν τα  «φωτεινά » παραδείγματα του επιχειρείν  που οι επιχειρηματικές τους πρακτικές ξεπερνούν τα σύνορα της Ελλάδας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *