Νέοι τρόποι επικοινωνίας – Ενέργειας Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς

Σε συνέχεια ενημερώσεών μας και δεδομένων των νέων αντίξοων συνθηκών, πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να αντιμετωπίσουμε τις πρωτοφανείς καταστάσεις και να βοηθήσουμε τα καταστήματά μας.

Ανοίξτε λοιπόν νέους τρόπους επικοινωνίας με τους πελάτες, τους φίλους, τους συνεργάτες σας και χρησιμοποιείστε μεθόδους προώθησης των προϊόντων σας, στέλνοντας μηνύματα sms ή προβάλλοντας τα είδη σας στα κοινωνικά δίκτυα της επιχείρησής σας (facebook, site κ.ά) ή με όποιο άλλο τρόπο θεωρείτε εφικτό, προσφέροντάς τους κίνητρα για να σας προτιμήσουν για τις γιορτινές αγορές τους.

Eμείς από την πλευρά μας, έχουμε κάνει τις εξής ενέργειες:

-Δημιουργία τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σποτ – κάλεσμα στους καταναλωτές να στηρίξουν τα καταστήματα του Πειραιά.

-Αποστολή στο Δήμο Πειραιά λίστας με τα μέλη μας/καταστήματα λιανικής πώλησης, με την παράκληση να δημοσιευτεί στο site, στα social media κ.ά, ως ένα κάλεσμα στους καταναλωτές να στηρίξουν το λιανικό εμπόριο της πόλης μας

-Πρωτοποριακή συνεργασία με τις δυο πιό δημοφιλείς πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου (marketplaces) PUBLIC.GR & SKROUTZ.GR με προνομιακά πακέτα για τα μέλη μας, στην οποία μπορείτε να ενταχθείτε.

Μέχρι  να λειτουργήσουν και πάλι τα καταστήματα μας και να ξαναζωντανέψουν οι εμπορικοί δρόμοι της πόλης μας, χρειάζεται τώρα περισσότερο από ποτέ η επιμονή και η υπέρμετρη προσπάθειά μας.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ               ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *