«Φλόγα» αγάπης και προσφοράς

Για ακόμα μία φορά η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε συνεργασία με τη Stoiximan, έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο και βρέθηκε ξανά δίπλα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Η… φλόγα της ομάδας και του ηγέτη της, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για προσφορά έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά, τους γονείς και τη Διοίκηση του Συλλόγου Φλόγα να υποδεχθούν το μεσημέρι της Πέμπτης αντιπροσωπεία παικτών και μελών της Διοίκησης της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Οι Χιλάλ Σουντανί, Παπέ Σισέ, Μπρούνο, Κώστας Τζολάκης και Γιώργος Ξενιτίδης μοίρασαν χαμόγελα, δώρα και μπάλες στους μικρούς ήρωες της ζωής, χαρίζοντάς τους παράλληλα μοναδικές στιγμές ζεστασιάς και αγάπης.

Το χαμόγελο και η χαρά των παιδιών «γέμισε» με δύναμη τους παίκτες της ομάδας μας, οι οποίοι βρέθηκαν για ακόμα μία χρονιά στο Σύλλογο Φλόγα λίγες ημέρες πριν της Άγιες μέρες των Χριστουγέννων.

 

Ο Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κ. Κώστας Βερνίκος, ο οποίος μαζί με τον Διευθυντή επικοινωνίας της ομάδας, κ. Νίκο Γαβαλά εκπροσώπησαν τη Διοίκηση, τόνισε στα ΜΜΕ που κάλυψαν την επίσκεψη: «H οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα είναι πάντα δίπλα σε αυτούς τους μικρούς-μεγάλους μαχητές, που δίνουν καθημερινά τον αγώνα να κρατήσουν αυτό το θεϊκό δώρο που έχει δοθεί σε όλους μας, την ανθρώπινη ζωή. Ένα χαμόγελο, λίγη χαρά και ένα αυτόγραφο είναι μια ελάχιστη βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε στην προσπάθεια τους, που θα έχει στο τέλος ένα και μοναδικό αποτέλεσμα, τη νίκη για την ανθρώπινη ζωή».

Ο Χιλάλ Σουντανί είπε: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ για ακόμα μία φορά. Είμαστε χαρούμενοι που επισκεπτόμαστε τα παιδιά αυτά προκειμένου να τους προσφέρουμε στιγμές χαράς. Είναι σημαντικό για εμάς να κάνουμε τέτοιες επισκέψεις και να βλέπουμε από κοντά τους φίλους μας. Δυστυχώς η ζωή έχει τέτοια προβλήματα, αλλά αυτό που ευχόμαστε είναι να είναι γρήγορα περαστικά και τα παιδιά να βρουν τη δύναμη τους».

Ο Παπέ Σισέ τόνισε: «Είμαστε χαρούμενοι που επισκεφτήκαμε τους φίλους μας, αυτά τα παιδιά που είναι άρρωστα. Είναι μία σημαντική πρωτοβουλία και είναι όμορφο να ερχόμαστε στους φίλους μας και να τους βλέπουμε από κοντά. Είμαστε ποδοσφαιριστές που δίνουμε τη μάχη μας στα γήπεδα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πώς η ζωή τα φέρνει. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι το ελάχιστο, να κάνουμε επισκέψεις σε αυτά τα παιδιά και να τους δίνουμε στιγμές χαράς. Τους ευχόμαστε να γίνουν γρήγορα καλά».

Όσα είπε ο Κώστας Τζολάκης: «Είναι μία όμορφη στιγμή, γνωρίσαμε τα παιδιά, κάναμε φίλους. Πιστεύω πέρασαν όμορφα τα παιδιά. Μοιράσαμε αυτόγραφα, είναι και το πνεύμα των Χριστουγέννων και τους ευχόμαστε να θεραπευτούν γρήγορα. Είναι μαχητές σε αυτό που κάνουν, έναν άθλο και είμαι σίγουρος πως θα ανταπεξέλθουν και θα βγουν νικητές. Μαθαίνω από αυτούς και τους μίλησα για το ποδόσφαιρο, που ήθελαν να μάθουν πολλά».

Η Ιωάννα Κοζαδίνου, Marketing & CSR Executive της Stoiximan, ανέφερε: «Προσπαθούμε να βρισκόμαστε κοντά σε οργανισμούς όπως είναι η Φλόγα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Τα Χριστούγεννα όμως συμβολίζουν την προσφορά και την ευθύνη που έχουμε απέναντι στον συνάνθρωπο και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βρισκόμαστε για ακόμα μία φορά με την ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στη Φλόγα, που επιτελεί ένα τόσο σπουδαίο έργο. Η Stoiximan και η Φλόγα έχουν έναν κοινό παρανομαστή. Η Stoiximan αναζητεί και στηρίζει τους μικρούς ήρωες σε όλη την Ελλάδα και εδώ βρίσκονται οι πραγματικοί ήρωες. Καλά Χριστούγεννα σε όλους».

Τα λόγια της Προέδρου της «Φλόγας», κας Μαρίας Τρυφωνίδη: «Έχει γίνει πλέον… ραντεβού. Κάθε Χριστούγεννα περιμένουμε τη Stoiximan και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ευχαριστούμε γιατί η Stoiximan είναι για πολλά χρόνια δίπλα μας. Τα παιδιά αγαπάνε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, αυτό είναι γνωστό και το γνωρίζετε, δεν είναι κάτι καινούργιο. Είναι χαρά για τα παιδιά όταν έρχονται εδώ οι παίκτες του. Για εμάς μυρίζει πλέον Χριστούγεννα. Αυτή η επίσκεψη μας φέρνει τα Χριστούγεννα. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές, υγεία πάνω από όλα και τα παιδιά μας του χρόνου να είναι σπίτια τους. Πάντα για τα παιδιά είναι μία ιδιαίτερη επίσκεψη, περιμένουν την μπάλα και τις υπογραφές, είναι κάτι σημαντικό για εκείνα. Ξεφεύγουν από την καθημερινότητα σπίτι, νοσοκομείο και περνάνε ευχάριστα. Τους μένει η μπάλα με τις υπογραφές, την οποία παίρνουν στο σπίτι τους. Είναι χαρά για τα παιδιά η επίσκεψη των παικτών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *