Η Ιστορία Γράφει Χρυσές Σελίδες: Το Πλήρωμα της Οκτακώπου του Ομίλου Ερετών Κατακτά το Ασημένιο Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Παίδων
Με μια αξέχαστη επιτυχία το πλήρωμα της οκτακώπου του Ομίλου Ερετών έγραψε ιστορία κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων που διεξήχθη στην λίμνη της Καστοριάς στις 20 & 21 Ιουλίου του 2024. Αυτή η διάκριση, που σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ο όμιλος φτάνει σε αυτό το επίπεδο, έρχεται σε μια ιδιαίτερη χρονιά, καθώς η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία γιορτάζει μια επετειακή χρονιά αφού το πρωτάθλημα κλείνει 90 χρόνια ζωής.
Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση των εννέα αυτών πρωταθλητών, σε συνδυασμό με την καθοδήγηση των προπονητών τους, απέδωσαν καρπούς σε μια διοργάνωση γεμάτη ένταση και ανταγωνισμό. Το πλήρωμα, με απαράμιλλη ομαδικότητα, πάθος και αθλητικό πνεύμα, κατάφερε να ξεπεράσει τις προσδοκίες και να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου των νικητών, κερδίζοντας τον σεβασμό, την εκτίμηση και το χειροκρότημα όλων.
Ευχαριστούμε λοιπόν το πλήρωμα, Βασιλική Δράκου (πηδαλιούχος), Δημήτριο Δαλμηρά, Σταύρο Κοκκαλίδη, Μηνά Παναγιωτίνο, Δημήτριο Ελευθερίου, Βασίλειο Πολίτη, Γεώργιο Αντωνέλλο, Αλέξανδρο Βαρελά και Νικόλαο Αλιφραγκή και τους προπονητές Δημοσθένη Κούβαρη και Νίκο Κουτσομπίνα για αυτόν τον άθλο.
Οι αγώνες στην Καστοριά, που φέτος γιόρτασαν τα 90 τους γενέθλια, αποτέλεσαν το ιδανικό σκηνικό για αυτή τη σημαντική στιγμή. Η επιτυχία αυτή δεν είναι μόνο μια ατομική διάκριση, αλλά και μια συλλογική νίκη για τον ιστορικό Όμιλο του Πειραιά μας, που συνεχίζει να προάγει τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα από τον Ιούνιο του 1885.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, στους προπονητές και στους υποστηρικτές της ομάδας. Η επιτυχία σας αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους μας και μας ενώνει σε μια κοινή πορεία προς το μέλλον.
Συνεχίστε να προσπαθείτε, να ονειρευόσαστε και να προσπαθείτε για το καλύτερο. Μπορεί η ομάδα των εννέα αυτών παιδιών να γράφτηκε στην ιστορία του αθλήματος, ο Όμιλος Ερετών όμως θα συνεχίζει να γράφει ιστορικές στιγμές με νέους πρωταθλητές, καθώς το μέλλον είναι μπροστά του.











