200 αθλητές απ’όλη την Ελλάδα στο 1ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών στο Ρέντη

Mε τη συμμετοχή 200 αθλητών από διάφορα σωματεία της Ελλάδας πραγματοποιήθηκε το 1ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών στο νέο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Ρέντη με τη στήριξη του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη και της Διεύθυνσης Αθλητισμού. Τη διοργάνωση είχε η Krav Maga International (KMP) και η Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών (ΕΟΠΤ).Στο φεστιβάλ συμμετείχαν παιδιά και ενήλικες και εντυπωσίασαν το κοινό με το υψηλό επίπεδο δεξιοτήτων τους.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης τόνισε μεταξύ άλλων : «Μέσα από τις επιδείξεις που παρακολούθησα αναδείχθηκαν οι δεξιότητες των αθλητών και οι αξίες του αλληλοσεβασμού και της αυτοπειθαρχίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών Θωμά Σμιάρη και τους διοργανωτές γι’αυτή την πρωτοβουλία και να συγχαρώ προπονητές και συμμετέχοντες . Εύχομαι και πιστεύω  αυτό το φεστιβάλ να γίνει θεσμός για την πόλη μας και κάθε χρόνο να προσελκύει ολοένα και περισσότερους αθλητές».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών Θωμάς Σμιάρης τίμησε με τιμητική πλακέτα τον Δήμαρχο Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη Κωνσταντίνο Μαραγκάκη και τους Αντιδημάρχους Καθαριότητας, Αθλητισμού,  Νικόλαο Καρδιά , Γιώργο Μουταφίδη και  δήλωσε  ότι «αυτό το φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στο Ρέντη ήταν μια γιορτή για τις πολεμικές τέχνες και συγκέντρωσε προπονητές και  αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας και είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και συνεργασίας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνο Μαραγκάκη και τους Αντιδημάρχους που μας στήριξαν και συνέβαλαν στην επιτυχία της διεξαγωγής του. Στόχος μας είναι να προάγουμε τις αξίες και τα ιδανικά των πολεμικών τεχνών και αυτό το φεστιβάλ να καθιερωθεί στο Δήμο Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη και να αναπτύσσεται συνεχώς».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *