Δ. Πειραιά & ΚΟΔΕΠ συλλέγουν Πασχαλινά δώρα για τα ωφελούμενα παιδιά της ΚΟΔΕΠ σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

«Μπες και εφέτος στον ρόλο σου! Γίνε Νονός»

Ο Δήμος Πειραιά και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» διοργανώνουν μια ακόμα σημαντική κοινωνική δράσησυγκέντρωσης Πασχαλινών δώρων για τα παιδιά του Πειραιά.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 22 Απριλίου έως και το Σάββατο 27 Απριλίου, από τις 10:00 έως τις 14:00, στο Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου, στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Σας καλούμε να προσφέρετε στα παιδιά των κοινωνικά ευάλωτων οικογενειών του Πειραιά λαμπάδες, βιβλία, παιχνίδια, παπούτσια και ό,τι άλλο μπορεί να ονειρευτεί κάθε παιδί για το εφετινό Πάσχα!

Τα Πασχαλινά δώρα που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια ή μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε :

«Μια ακόμη ξεχωριστή δράση διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά και η ΚΟ.Δ.Ε.Π. σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε». Συγκεντρώνουμε πασχαλινά δώρα με στόχο να προσφέρουμε χαμόγελα στα παιδιά ευάλωτων οικογενειών της πόλης μας εν όψει των εορτών του Πάσχα. Με τη δράση αυτή, στέλνουμε ένα μήνυμα για τη σημασία της προσφοράς και για τον λόγο αυτόν, θα ήθελα να καλέσω δημότες, φορείς και συλλόγους να συμμετέχουν, έτσι ώστε όλοι μαζί να προσφέρουμε χαρά στα παιδιά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», με το οποίο έχουμε μια σταθερή συνεργασία, υλοποιώντας σημαντικές δράσεις κοινωνικού σκοπού. Ας στηρίξουμε όλοι μαζί τα παιδιά. Αποτελούν την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον».

Ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. Γιάννης  Βοϊδονικόλας,  τόνισε:

«Μία ακόμη χρονιά ο Δήμος Πειραιά, η ΚΟ.Δ.Ε.Π. και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να πραγματοποιήσουμε αυτό που συνέχεια

λέμε :«Στον Πειραιά κανένα παιδί δεν θα μείνει χωρίς τα παραδοσιακά πασχαλινά δώρα του το εφετινό Πάσχα!».

Το παιδί αποτελεί το παρόν και το μέλλον της πόλης μας και της χώρας μας. Γι’ αυτόν τον λόγο και σε αυτή τη συνεργασία μας με το  «Όλοι Μαζί Μπορούμε» βρίσκεται στο επίκεντρο της δράσης μας, προσδοκώντας ότι, για μία ακόμη φορά, το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς των Πειραιωτών θα αποτελέσουν τη βάση για μια ακόμα επιτυχημένη δράση.

Καλώ προσωπικά όλους τους Πειραιώτες να συμμετάσχουν σε μία ακόμη κοινωνική δράση μας, για να χαρίσουμε από ένα δώρο σε κάθε  παιδί ευάλωτου νοικοκυριού της πόλης μας και αυτό το Πάσχα!».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *