Ενημερωτικό & Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για τον Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 & 2

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου οργάνωσε και θα πραγματοποιήσει ενημερωτικό και εκπαιδευτικό σεμινάριο για τον Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 και τύπου 2 (ινσουλινοθεραπευόμενου), στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Σακχαρώδη Διαβήτη.

Την εκδήλωση μας πλαισιώνουν διακεκριμένοι επιστήμονες, οι οποίοι θα μας ενημερώσουν για όλα τα νεότερα τεχνολογικά επιτεύγματα που αφορούν τη διαχείριση και την αποτελεσματική παρακολούθηση του Διαβήτη, προσφέροντας ευελιξία στην καθημερινότητα μας και συμβάλλοντας ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ στον ένα και μοναδικό δικό μας στόχο, που είναι η καλή ρύθμιση!!!!

Την εκδήλωση μας , η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο “Θεοξένια” θα συντονίσει ο Δρ, Ανδρέας Μελιδώνης και τις πολύ ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες θα αναπτύξουν: η Δρ. Χριστίνα Κανακά, ο Δρ. Αλέξανδρος Καμαράτος, η Δρ. Αθανασία Παπαζαφειροπούλου και την ενότητα που αφορά την Διατροφή ο Δρ. Χάρης Δημοσθενόπουλος.

Η εκδήλωση μας θα υλοποιηθεί με την ευγενική χορηγία των εταιρειών: Hemoglobe, Abbott, Lilly, Medtronic, Ascensia , novo nordisk, sanofi και Menarini, τις οποίες το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά για την ολοπρόθυμη ανταπόκριση τους!!!

Είστε όλοι καλεσμένοι μας και θα χαρούμε να μοιραστούμε και αυτή μας την εκδήλωση μαζί σας , καθώς πιστεύουμε πως έχει να μας προσφέρει πολλές γνώσεις για τον Διαβήτη μας , αλλά και σημαντική ενημέρωση για τα καινοτόμα τεχνολογικά προϊόντα, που πλέον έχουμε στη διάθεση μας ρύθμισή του!

Σας περιμένουμε!!!

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *