Πλήθος κόσμου στη κοπή Βασιλόπιτας Α΄ Βαθμιας & Β’ Βαθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Πειραιά

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Πειραϊκού Συνδέσμου οι Πρόεδροι και τα μέλη των Επιτροπών και η Διεύθυνση Παιδείας και δια βίου Μάθησης, υποδέχθηκαν τους κ.κ. Διευθυντές, Διευθύντριες των Σχολείων, τις Προϊστάμενες Νηπιαγωγείων του Δήμου Πειραιά και τους Καθαριστές και Φύλακες.

Ο Πρόεδρος της Α’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Πειραιά κος Χρήστος Μακρής τόνισε:

Χρόνια πολλά, Καλή Χρονιά και Ευλογημένη, σήμερα οι Σχολικές μας Επιτροπές Α/μιας και Β/μιας Εκπ/σης μαζί με τη Δ/νση Παιδείας του Δήμου Πειραιά έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα με τις ευλογίες τηςτοπικής μας εκκλησίας στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Πειραϊκού Συνδέσμου προς τιμή όλων των Δ/ντών και Δ/ντριών όλων των σχολικών μονάδων και των δύο βαθμίδων εκπ/σης, στην οποία βραβεύθηκαν οι συνταξιοδοτηθέντες Δ/ντές και Δ/ντριες για την ευδόκιμη υπηρεσία τους, παρουσία του Δημάρχου μας Ιωάννη Μώραλη, του Γ.Γ. του Δ.Π. Βασίλη Ταταρόπουλου, της Εντεταλμένης Συμβούλου Παιδείας Ασπασίας Αλιγιζάκη, της Δ/ντριας Παιδείας Βασιλικής Σωτηρίου, πολλών Αντιδημάρχων, Επισήμων, Υπευθύνων τμημάτων σχετικών με την Παιδεία του Δ.Π., Δ/ντών – Δ/ντριών σχολικών μονάδων και Εκπ/κών. Την εκδήλωση μας πλαισίωνε και ομόρφηνε η Παιδική χορωδία του 34ου Δημοτικού σχολείου Πειραιά.Η Ατμόσφαιρα ήταν συγκινητική, οι στιγμές υπέροχες και οι ευχές πάμπολλες από καρδιάς αλλήλοις. Ευχή να είμαστε πάντα καλά όλοι να ανταμώνουμε και να ζούμε ωραίες στιγμές με υγεία, 2023 ευχές για όλους!!!!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από τον Δήμαρχο, την Εντ.Δημ.Σύμβουλο Παιδείας και Δβμ κα Αλιγιζάκη που ήταν μαζί με τους άξιους προέδρους κα Δέσποινα Αρβανίτου και Χρήστο Μακρή, οι οικοδεσπότες της εκδήλωσης, ο Υφυπουργός Ε.Ν.και Νησιωτικής Πολιτικής κ.Κώστας Κατσαφάδος, οι βουλευτές κ Γιάννης Μελάς και Νίκος Μανωλάκος, η Εντ.Περιφερ.Σύμβουλος κα Μπαρμπαγιάννη, οι Αντιδήμαρχοι κα Νανά Γλύκα-Χαρβαλάκου, κα Κυριακή Μπουρδάκου, κ.Δημήτρης Αράπης και Δημήτρης Καρύδης, η Εντ.Δημ.Σύμβουλος κα Αλέκα Τουμαζάτου, ο Πρόεδρος της Β Δημ.Κοινότητας και τ.Πρόεδρος της Α Βαθμιας σχολ.Επιτροπής κ. Αλέξανδρος Νανόπουλος, καθώς και αρκετοί καλοί συνεργάτες και φίλοι.

Τους ευχαριστούμε όλους και όλες θερμά!

Απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες για την προσφορά και το έργο τους, στους Διευθυντές των Σχολείων του Πειραιά που αποχώρησαν με συνταξιοδότηση τους οποίους χαρήκαμε ιδιαίτερα που συναντήσαμε μετά από καιρό!

Την εκδήλωση πλαισίωσαν οι χαρούμενες και γλυκές φωνούλες των παιδιών της χορωδίας του 34ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά!!!

Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και πρόοδο!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *