H Αγορά του Πειραιά θα συμμετέχει στον διεθνή θεσμό της «Black Friday» και «Cyber Monday»

H Αγορά του Πειραιά θα συμμετέχει στον διεθνή θεσμό της «Black Friday», την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 όπως και της «Cyber Monday» που ακολουθεί,  τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου.

Στο πλαίσιο του κοινού μας στόχου, που είναι η τόνωση της αγοραστικής κίνησης, καλούμε όσα μέλη μας επιθυμούν να συμμετέχουν στις προωθητικές αυτές ενέργειες, προσφέροντας είδη της επιχείρησής τους στους πελάτες – καταναλωτές σε εξαιρετικά ελκυστικές και συμφέρουσες τιμές.

Υπενθυμίζουμε, ότι για την διενέργεια των προσφορών θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς στα σημεία όπου πωλούνται τα προσφερόμενα προϊόντα, η παλαιά και η νέα μειωμένη τιμή των προϊόντων με αναφορά στην κατάλληλη μονάδα μέτρησης ανά προϊόν.

Οι καταστηματάρχες θα πρέπει, σε περίπτωση ελέγχου, να είναι σε θέση να αποδείξουν  ότι η παλαιά τιμή πώλησης που αναγράφεται στην πινακίδα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, γιατί οι κυρώσεις είναι αυστηρές και δεν επιτρέπεται να επιβάλλονται πρόστιμα λόγω λάθους και μάλιστα σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη εποχή.

Υπενθυμίζουμε τέλος, ότι σύμφωνα με ανακοίνωση της Γεν. Γραμματείας Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, τα εμπορικά καταστήματα μπορούν να είναι ανοικτά την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από ώρα 11:00 έως ώρα 20:00.

Καλές δουλειές!!!

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

 

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ                ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *