Επιχειρήσεις καθαριότητας στο εμπορικό κέντρο καθόλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου

Στοχευμένες επιχειρήσεις καθαρισμού στο εμπορικό κέντρο πραγματοποιεί ο Δήμος Πειραιά καθόλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο καθαρά τα σημεία του Πειραιά που συγκεντρώνεται  πλήθος Πειραιωτών και επισκεπτών της πόλης για τις αγορές τους.

Ενδεικτικά ο πεζόδρομος της Σωτήρος Διός, η Βασιλέως Γεωργίου και η Ηρώων Πολυτεχνείου, βρίσκονται, αυτή την περίοδο, στο καθημερινό πρόγραμμα της Υπηρεσίας Καθαριότητας με εκτεταμένες δράσεις καθαρισμού.

Παράλληλα, πλένονται και απολυμαίνονται περισσότεροι από 600 κάδοι ημερησίως σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, αφού πρώτα κολληθεί  το ειδικό αυτοκόλλητο, στο οποίο αναγράφεται η ημερομηνία κατά την οποία έγινε το πλύσιμο και η απολύμανση.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Στον Δήμο Πειραιά καταβάλλουμε μια μεγάλη προσπάθεια 365 ημέρες τον χρόνο, προκειμένου να είναι η πόλη μας καθαρή, τόσο στο κέντρο όσο και στις γειτονιές. Αν και η εικόνα του Πειραιά είναι σαφώς βελτιωμένη, δεν εφησυχάζουμε, με την αρμόδια υπηρεσία να προχωρά καθημερινά σε εκτεταμένους καθαρισμούς. Όλες αυτές τις γιορτινές ημέρες εστιάζουμε σε κεντρικά σημεία, καθώς η κίνηση στην αγορά είναι ιδιαίτερα αυξημένη και είναι σημαντικό να είναι οι εμπορικοί μας δρόμοι καθαροί και περιποιημένοι. Σταθερός μας στόχος είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των Πειραιωτών και σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε τις δράσεις καθαριότητας στους δημόσιους χώρους του Πειραιά, σε όλες τις Δημοτικές μας Κοινότητες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *