Δράσεις του Τμήματος Πειραιά του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού

Το Τμήμα Πειραιά του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού, παρά τις δυσκολίες εξαιτίας της  Πανδημίας, είχε μια αρκετά ενεργή παρουσία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού κατ’ αρχή στην Κρήτη και συγκεκριμένα στη Σητεία, όπου παρουσίασε, στα πλαίσια της διοργάνωσης «Κορνάρεια 2021», τη θεατρομουσικοχορευτική παράσταση «Μικρό μου Καστελλόριζο» στις 12 Αυγούστου 2021, στη θεατρική σκηνή του πάρκου «Χλουβεράκη».

Η ίδια παράσταση παρουσιάστηκε στο Βεάκειο θέατρο του Πειραιά στις 26 Σεπτεμβρίου 2021, στα πλαίσια της διοργάνωσης του Δήμου Πειραιά «Ημέρες Θάλασσας 2021».

Το Τμήμα Πειραιά του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού ευχαριστεί θερμά τους συνεργασθέντες με αυτό φορείς: Π. Μ. Ομάδα Καστελλορίζου, Κέντρο Χορού και Πολιτισμού «Πολυμήλη», Χορευτική Ομάδα Παλαικάστρου Σητείας Κρήτης, Σύνδεσμο Γυναικών Κρήτης & Νήσων Αιγαίου και Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Ομόνοια» για την πολύτιμη συμμετοχή τους στις πιο πάνω παραστάσεις αντίστοιχα.

Ακόμη, στα πλαίσια της πιο πάνω διοργάνωσης, πραγματοποιήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2021, αρχαιολογική περιπατητική ξενάγηση στον Πειραιά συνοδευόμενη με δρώμενα σε σημείο των τειχών του Κόνωνος, στο περιστύλιο του Ναυτικού Μουσείου και στην πλατεία Αλεξάνδρας. Αυτή η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με την Ομάδα Μελέτης Αρχαίας Όρχησης του Θεάτρου «Δόρα Στράτου» και υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της κ. Άννας Λάζου, επίκουρης καθηγήτριας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Επίσης ευχαριστούμε και τους Δήμους Σητείας και Πειραιά, που μας φιλοξένησαν στις διοργανώσεις «Κορνάρεια 2021» και «Ημέρες Θάλασσας 2021» αντίστοιχα.

Σ’ όλες τις εκδηλώσεις το κοινό που παρακολούθησε, ήταν ενθουσιώδες και με πολύ καλές κριτικές γι αυτές. Γι αυτό και το ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την αρωγή του στις συνεχείς προσπάθειές μας.

Κατόπιν των πιο πάνω υποσχόμαστε καινούργιες ποιοτικές εκδηλώσεις και για την περίοδο Οκτωβρίου 2021- Σεπτεμβρίου 2022, με τη συμπαράστασή του κοινού, παρά τις δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε, λόγω της Πανδημίας, κάνοντας ό,τι περνά από το χέρι μας για την περιστολή και εξαφάνισή της.

Το Τμήμα Πειραιά του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού

Εύχεται καλή, υγιή και γεμάτη δραστηριότητες περίοδο 2021-2022

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Καλλιόπη ( Πόπη ) Βαρουδάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *