Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή επιστημονική εκδήλωση με θέμα “Διατροφή-Άσκηση-Ζωή”

Ο  Καθηγητής  Ιατρικής κ.Χανιώτης, ο επ.Πρόεδρος  ΕΦΕΤ και ΕΚΕΦΕ Δημόκριτου κ.Κατσαρός, ο Αντιπρόεδρος Ελλήνων Ολυμπιονικών κ.Μούγιος, ο  Πρόεδρος  Ενωσης Διαιτολόγων  Ελλάδος κ.Κανελλάκης  και η Διδάσκουσα στο Γεωπονικό  Πανεπιστήμιο  κ.Μαραντίδου  ανέπτυξαν  σημαντικά και επίκαιρα θέματα.

Η  προέλευση του κορωναιού και οι επιπτώσεις στην υγεία και το περιβάλλον, η σημασία διατροφής και άσκησης στη μακροζωία, διατροφή και ψυχική υγεία, ο ναυταθλητισμός ως εφαλτήριο για  τον υγεινό τρόπο  ζωής, οι ευεργετικές  επιδράσεις  της επαφής με τη φύση στην πανδημία  οι πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις.

Τελούσε υπό την αιγίδα  του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας, της Ενωσης Διαιτολόγων Ελλάδος,  του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, της Ενωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς αγώνες, του Εθνικού Συμβουλίου νεολαίας.

Υποστηρικτής  η Περιφέρεια Αττικής.

Μεταδόθηκε ζωντανά από το κανάλι της Περιφέρειας και του ΕΒΕΠ.

Χαιρετισμούς απήυθυναν  ο Περιφερειάρχης  Αττικής κ.Πατούλης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ.Αυγενάκης, ο Υφυπουργός Παιδείας κ.Διγαλάκης, ο Αντιπρόεδρος Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ.Αλεξανδράτος, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ κ.Κορκίδης, η Πρόεδρος του ΣΕΟ κ,Μωραιτίδου, η Πρόεδρος ΕΣΟΑ κ.Κοζομπόλη, ο Γ.Γ. Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας κ.Μαριδάκης, ο Πρόεδρος της ΕΛΔΕ κ.Γρηγοράκης.

Η  Πρόεδρος  της οργανωτικής επιτροπής και Επιστημονικής επιτροπής προώθησης Ελληνικής διατροφής και θεματικού τουρισμού κ. Δασκαλάκη   ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες για την 11ετή επιτυχημένη  δράση  από το Χάρβαρντ, τις Πρεσβείες της Ελλάδος στην Ευρώπη,το Οικουμενικό Πατριαρχείο-Φανάρι,  έως τις Ενοπλες Δυνάμεις,    με πάνω πια από 100 συνεδριακές εκδηλώσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *