Λ.Ε.Ε.Π.: Αναπτύσσει την επιχειρηματικότητα, τις συνεργασίες και την κοινωνική προσφορά

Η “Λέσχη Επιχειρηματιών και Επιστημόνων Πειραιά” (Λ.Ε.Ε.Π.) σε λιγότερο από δυο χρόνια από την ίδρυσης της έχει καταφέρει να συγκεντρώσει στους κόλπους της τους πλέον δραστήριους και επιτυχημένους επιχειρηματίες και επιστήμονες του Πειραιά.

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Λέσχης, διοργανώθηκε από το προεδρείο ένα εορταστικό event όπου τίμησαν με την παρουσία τους τα μέλη της ΛΕΕΠ, πολιτικοί του Πειραιά και της αυτοδιοίκησης αλλά και εκλεκτά μέλη της ναυτιλιακής κοινότητας όπου και από εκεί ξεκίνησε.

Το καλοκαιρινό πάρτι της Λέσχης Επιχειρηματιών & Επιστημόνων Πειραιά στο Φαληρικόν Art & Events με πολλά και γνωστά ονόματα τόσο απο τον επιχειρηματικό όσο και τον πολιτικό χώρο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ.
  • Ο Βουλευτής Α’ Πειραιά και Υφυπουργός Προστασίας του πολίτη, Κώστας Κατσαφάδος
  • Ο νεοεκλεγής Βουλευτής Α’ Πειραιά με τη Ν.Δ., Νικόλαος Βλαχάκος
  • Ο Βουλευτής Β’ Πειραιά με τη Ν.Δ., Δημήτρης Μαρκόπουλος
  • Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης –
  • Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Σταύρος Βοϊδονικόλας
  • Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Νίκος Πλατανησιώτης
  • Ο Διευθυντής των Lloyd’s Register, Θεοδόσης Σταματέλλος
  • Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποινικολόγων & μαχόμενων Δικηγόρων, Ιωάννης Γλύκας – Γιάννης Α.Γλύκας
  • Ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ναυτικής Τεχνολογίας, Νικόλαος Λιάπης
  • Ο Γενικός Διευθυντής της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων και πρώην Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Ναύαρχος Ανδρέας Συρίγος
  • Εκπρόσωποι της Ναυτιλίας, των Νηογνωμόνων, του Ναυτιλιακού τύπου και του Επιχειρηματικού κόσμου του Πειραιά

 

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΕΙΝΑΙ:

  • Η ανάπτυξη δεσμών, η διάδοση πνεύματος αλληλεγγύης και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών του σωματείου.
  • Η συμβολή στην οικονομική και κοινωνική άναπτυξη του ευρύτερου Πειραιά, των νήσων αλλά και γενικότερα της χώρας.
  • Η μελέτη των προβλημάτων των επιχειρηματιών τόσο στα ελληνικά όσο και στα διεθνή πλαίσια, καθώς επίσης η πρόταση και προώθηση λύσεων των προβλημάτων αυτών.
  • Η ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των ελληνικών και των ξένων επιχειρήσεων και η επίδειξη συνεργασίας μεταξύ τους για την προαγωγή των κοινών τους συμφερόντων.
  • Η ανάπτυξη της ευρωπαϊκής ιδέας και η διάδοση του ιδεώδους της ενωμένης Ευρώπης στο χώρο των Ελλήνων επιχειρηματιών.
  • Η προβολή της προσφοράς του Έλληνα επιχειρηματία στην κοινωνική ανάπτυξη της χώρας και η διάδοση των αρχών προοδευτικότητας και της υπευθυνότητας που διέπουν τη δραστηριότητά του.
  • Η οργάνωση εκδηλώσεων, η προκύρηξη διαγωνισμών, η θεσμοθέτηση επάθλων, η εκπόνηση μελετών και γενικά κάθε δραστηριότητα που θα συμβάλλει στην πραγμάτωση των σκοπών του Σωματείου.
  • Η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας μέσα από την διεκδίκηση και διαχείριση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων & κονδυλίων του ΕΣΠΑ και της νέας προγραμματικής περιόδου.

Author: DIMITRIS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *