Εγκαίνια νέου γηπέδου μπάσκετ του 17ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά(Καμίνια)

Εγκαινιάστηκε σήμερα το νέο γήπεδο μπάσκετ του 17ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά(Καμίνια) στα πλαίσια του προγράμματος επισκευών και συντήρησης των σχολικών κτηρίων της πόλης μας από το Δήμο Πειραιά, που έχει σαν σκοπό την αναβάθμιση των σχολικών υποδομών, την ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία των σχολείων και τη βέλτιστη διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Εκ μέρους της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής του Δήμου Πειραιά στα εγκαίνια παρευρέθηκε η κα Βερυκάκη Ελλάς (Ελίνα) η οποία αφού καλωσόρισε τα παιδιά και τους γονείς τους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και τους ευχήθηκε καλή νέα εποικοδομητική σχολική χρονιά, σε δήλωσή της επισήμανε:

«Ως Δήμος, οφείλουμε  να παρέχουμε ασφαλή, λειτουργικά και καθαρά σχολικά κτήρια.

Τα τελευταία πέντε χρόνια και παρά τους περιορισμένους οικονομικούς πόρους, προχωρήσαμε σε εργασίες αναβάθμισης, τόσο σε κτήρια, όσο και στον περιβάλλοντα χώρο σχολικών μονάδων. Από τη στιγμή που η Δημοτική Αρχή δεν έχει τη δυνατότητα να χτίσει νέα σχολεία, καθώς είναι αρμοδιότητα του Υπουργείου Υποδομών και της ΚΤΥΠ, έχει ως προτεραιότητα την υλοποίηση παρεμβάσεων, οι οποίες  διευκολύνουν την καθημερινότητα των μαθητών και της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Τέλος επεσήμανε πως ο Δήμαρχός μας κος Γ. Μώραλης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και δια βίου μάθησης του Δήμου Πειραιά κα Α. Αλιγιζάκη και οι Επιτροπές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας του Δήμου είναι πάντα δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης μας, πρόθυμοι να ακούσουν τα αιτήματά τους και να συνεργαστούν προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα προκύψουν για το καλό των Παιδιών μας!

Γιατί τα Παιδιά είναι η Ελπίδα και το Μέλλον μας και τους αξίζει ένα καλύτερο αύριο!

Στη συνέχεια ακολούθησε φιλικός αγώνας μπάσκετ στις νέες εγκαταστάσεις ανάμεσα σε γονείς και εκπαιδευτικούς!

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο κος Κ. Σιγαλάκος τ. Αντιδήμαρχος Δόμησης & ΓΣΠ Αρχιτεκτονικού & ΛΤΕ του Δήμου Πειραιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.