28 Κύπελλα Ελλάδος & 18 Νταμπλ * Δηλώσεις Μαρινάκη- Μώραλη * Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!

Η δήλωση του Ηγέτη του Ολυμπιακού κου Βαγγέλη Μαρινάκη

«Κλείσαμε σήμερα μια πολύ μεγάλη σε διάρκεια αγωνιστική χρονιά κερδίζοντας το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και κάνοντας μια πολύ καλή πορεία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μια πραγματικά εξαιρετική χρονιά τόσο σε αγωνιστικά αποτελέσματα όσο και σε συλλογική απόδοση. Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυνατά, με πίστη και προσήλωση για το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και μια ακόμα καλύτερη Ευρωπαϊκή πορεία και στη νέα σεζόν! Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, ζήτω ο Ολυμπιακός!»

Δήλωση Δημάρχου Πειραιά κου Γιάννη Μώραλη

Σήμερα ο Πειραιάς και τα εκατομμύρια φιλάθλων του Olympiacos FC εντός και εκτός Ελλάδας γιορτάζουν την κατάκτηση του 18ου Νταμπλ στην ιστορία του Συλλόγου μας. Με τη σημερινή νίκη κόντρα στην ΑΕΚ στον τελικό του Βόλου, o Ολυμπιακός προσθέτει ακόμα έναν τίτλο και ένα τρόπαιο στην ιστορία του, γεμίζοντάς μας όλους με χαρά και υπερηφάνεια.
Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, για την επιτυχημένη πορεία σε μια χρονιά ιδιαίτερη για όλους μας. Είμαι βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός με τα σημερινά δεδομένα, ισχυρή ιδιοκτησία και τον κόσμο πάντα δίπλα στην ομάδα θα συνεχίσει να γράφει λαμπρή ιστορία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.