Μια μεγάλη αγκαλιά για την Ελπίδα

Ο Δήμαρχος Πειραιά και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γιάννης Μώραλης συνόδευσε σήμερα την αποστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε επίσκεψη στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-Ελπίδα», προκειμένου να στηρίξουν ηθικά και πρακτικά το σπουδαίο κοινωνικό έργο που επιτελείται.

Η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο»  κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη διαχρονική στήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που βρίσκεται στο πλευρό της «ΕΛΠΙΔΑΣ» από το 2011, ανακήρυξε και πάλι την ομάδα «Πρωταθλητή για την ΕΛΠΙΔΑ» για τα έτη 2023-2025, ανανεώνοντας αυτόν τον «τίτλο αγάπης και προσφοράς».

Επιπλέον, τίμησε τον Δήμαρχο  Πειραιά  και Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γιάννη Μώραλη για τη στήριξή του στο έργο του «Ελπίδα» και για την εποικοδομητική τους συνεργασία.

Σημειώνεται ότι,  ο κ. Μώραλης ανακοίνωσε πως ο Δήμος Πειραιά θα τιμήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα την κα Βαρδινογιάννη για το κοινωνικό της έργο και τη μεγάλη της προσφορά στα παιδιά, σε εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, τόνισε:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που για ακόμα μια χρονιά επισκεφθήκαμε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-Ελπίδα» μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος στηρίζει έμπρακτα το κοινωνικό έργο του «ΕΛΠΙΔΑ» εδώ και 13 χρόνια. Ο Πρόεδρος συνέδεσε τον πρωταθλητισμό με τα παιδιά, εγώ θα συνδέσω τον «Πειραιά-Νικητή», το όνομα του αυτοδιοικητικού μας συνδυασμού που ιδρύσαμε το 2014 ως εξής: όπως ο Πειραιάς είναι νικητής,  νικητές είναι η κα Βαρδινογιάννη  και τα παιδιά. Το έργο της κυρίας Βαρδινογιάννη είναι αναγνωρισμένο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, όλο και μεγαλώνει, ενισχύεται και γίνεται πιο σημαντικό για τη χώρα μας. Ένα έργο που αποτελεί φωτεινό παράδειγμα ανθρωπισμού και αποδεικνύει ότι η δύναμη της προσφοράς και της βοήθειας γεννά την ελπίδα. Ο Δήμος Πειραιά θα εξακολουθήσει να είναι έμπρακτα κοντά, στηρίζοντας με τις δικές του δυνάμεις το σπουδαίο αυτό έργο. Η συνεργασία μας με την κα Βαρδινογιάννη είναι εξαιρετική και επιθυμία μας είναι να διευρυνθεί ακόμα περισσότερο».

Η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, τόνισε, μεταξύ άλλων:

«Ως ελάχιστη αναγνώριση της τεράστιας προσφοράς σας στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου, ο Σύλλογός μας έχει την τιμή να ανακηρύξει τον Ολυμπιακό «Πρωταθλητή για την ΕΛΠΙΔΑ 2023-2025», ανανεώνοντας αυτόν τον «τίτλο αγάπης κοντά στα παιδιά» που επάξια κατέχετε τα τελευταία χρόνια συμβάλλοντας στον αγώνα τους για ζωή. Σε έναν αγώνα δύσκολο, στον οποίο όμως δεν θέλουμε καμία ήττα, καμία ισοπαλία, αλλά μόνο νίκες! Όπως άλλωστε θέλει και ο Ολυμπιακός! Ένας ιστορικός αθλητικός σύλλογος, με περισσότερα από 90 χρόνια διακρίσεων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Η προσφορά του στον Ελληνικό Αθλητισμό είναι τεράστια, όπως και η κοινωνική του προσφορά στην Ελλάδα. Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Ευάγγελο Μαρινάκη, Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου μας! Είναι για εμάς ανεκτίμητος σύμμαχος και με τη στήριξή του στέλνει ένα δυνατό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης».

Αναφερόμενη στον Δήμο Πειραιά, η κα Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Πειραιά και Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γιάννη Μώραλη για την παρουσία και τη διαρκή στήριξη στα παιδιά του «Ελπίδα».

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά κ. Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε:

«Από το 2011, σήμερα είναι η 13η φορά που ερχόμαστε. Είναι μία παράδοση για την οποία είμαστε υπερήφανοι. Ο Ολυμπιακός τα περισσότερα χρόνια είναι πρωταθλητής, έχει νοοτροπία πρωταθλητή και τα παιδιά εδώ μέσα, αλλά και εσείς οι ίδιοι, αυτό που κάνετε, είναι πρωταθλητισμός στις ζωές ανθρώπων, στις ζωές νέων παιδιών. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για αυτό και να ξέρετε ότι θα είμαστε κοντά σας σε όλη αυτήν την προσπάθεια για τα χρόνια που έρχονται. Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να στηρίξουμε αυτό το εγχείρημα με όλες μας τις δυνάμεις και οι αθλητές μας είναι εδώ, να δώσουν κουράγιο σε αυτά τα παιδιά. Να ξέρετε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα σας σε αυτό που κάνετε. Εγώ θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά, να έχουμε υγεία, έχουμε δει πάρα πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό με την πανδημία. Είδαμε και αυτό που έγινε, το τραγικό, στην Τουρκία, χθες. Και εκεί θα θέλαμε να συμπαρασταθούμε όσο μπορούμε, είναι τραγικό. Να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι και για άλλη μια φορά εύχομαι υγεία σε όλους και σε εσάς κυρία Βαρδινογιάννη να συνεχίσετε με την ίδια δύναμη σε αυτό το λειτούργημα που κάνετε, να είστε πάντα καλά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *