Η κάρτα μου

Αίτηση για την έκδοση της ZoStonPirea Card

Τί είναι η ZoStonPirea Card;

Είναι το νέο project του www.zostonpirea.gr. Μια κάρτα ειδικών εκπτώσεων και προνομίων αποκλειστικά για τους επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταλόγου.

Τί είδους εκπτώσεις και προνόμια εξασφαλίζω;

Εξασφαλίζεις εκπτώσεις από 20% έως 50% σε όλες τις επιχειρήσεις που συνεργάζονται με τον κατάλογό μας και έχουν στην καταχώρησή τους το ειδικό σήμα

Έχει κάποιο περιορισμό όσον αφορά τη χρήση της; 

Δεν έχει κανένα περιορισμό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις όσες φόρες την ημέρα, την εβδομάδα, το μήνα ή το χρόνο επιθυμεί να κάνει χρήση ο κάτοχός της.

Μπορώ να τη χρησιμοποιήσω με την παρέα μου; 

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον κάτοχό της και για το σύνολο της παρέας του έως 8 άτομα (cafe-bars, bars, clubs, live μουσικές σκηνές και φαγητό).

Πώς θα ενημερώνομαι σχετικά με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις; 

Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις θα ανανεώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και θα ενημερώνονται τα μέλη μέσα από την ειδική κατηγορία στο www.zostonpirea.gr, στη fan page στο facebook αλλά και μέσω ειδικού newsletter στα e-mail των μελών.

Πώς μπορεί κάποιος να την αποκτήσει;

Μπορεί κάποιος να την αποκτήσει online μέσω της ειδικής κατηγορίας του www.zostonpirea.gr αλλά και μέσω της fan page στο facebook. Στην περίπτωση της online παραγγελίας η κάρτα μαζί με το ειδικό έντυπο των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων θα αποστέλλεται ταχυδρομικά στη διεύθυνση της επιλογής κατόπιν σχετικής τηλεφωνικής συνεννοήσεως.

Πόσο κοστίζει και ποια είναι η ισχύς της; 

Είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!! και δεν έχει ημερομηνία λήξης.

Click-Here-Blue

(η αίτηση για την απόκτιση της ZoStonPirea Card θα πρέπει να σταλεί με mail: info@zostonpirea.gr)