Επιστημονική Ημερίδα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη από το Σύλλογο Διαβητικών Πειραιώς & Νήσων

“Προστατεύοντας το αύριο”

Ο    Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων , επανέρχεται στις δράσεις του, με την πρώτη δια ζώσης εκδήλωση, στις 18/11/2022 στις 17:00  στο υπέρλαμπρο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά μας.

Με τεράστια χαρά οργανώσαμε την εκδήλωση μας, η οποία έχει τίτλο: “Προστατεύοντας το αύριο”, πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Σακχαρώδη Διαβήτη και την πλαισιώνουν εξαίρετοι επιστήμονες με ενδιαφέρουσες και επίκαιρες θεματικές ενότητες!

Οι σύγχρονες τεχνολογίες και ο ρόλος τους στη διαχείριση του Σ.Δ., τα νεότερα δεδομένα στη θεραπευτική αντιμετώπιση του Σ.Δ. τύπου 1,    η ένταξη των νέων εμβολίων στους πάσχοντες από Σ.Δ., καθώς και η αξία της εκπαίδευσης των πασχόντων , είναι οι θεματικές ενότητες που θα αναπτύξουν οι  καλεσμένοι μας επιστήμονες.

Ο Σ.Δ. απαιτεί συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά!

Στο πλαίσιο αυτό    προσκαλούμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου να πλαισιώσουν δυναμικά την εκδήλωση, προκειμένου να ενημερωθούμε , να επικαιροποιήσουμε  και να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα μας με τον Διαβήτη για την αποτελεσματικότερη διαχείριση και αντιμετώπιση του, που θα μας οδηγήσει σε μια ζωή με ποιότητα και υγεία!

Η γνώση είναι δύναμη!

Να είστε όλοι εκεί!!! Σας περιμένουμε!!!

Η Πρόεδρος

Γκόλφω Γεμιστού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *