Έναρξη λειτουργίας της τουριστικής ιστοσελίδας του Δήμου, visitporos.com

Ο Δήμος Πόρου ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της πρώτης επίσημης τουριστικής ιστοσελίδας του https://visitporos.com. Πρόκειται για μια πλήρως ενημερωμένη τουριστική ιστοσελίδα, μοντέρνα και φιλική για τον επισκέπτη, ο οποίος στις σελίδες της μπορεί να βρει όλες τις πληροφορίες για το νησί και το ηπειρωτικό τμήμα του Δήμου Πόρου, για τις παραλίες, τα αξιοθέατα, τη διαμονή, την εστίαση, τη διασκέδαση κ.λπ. Η ιστοσελίδα έχει δημιουργηθεί από την εταιρεία Technology Advertisements και τον συνεργάτη του Δήμου Τάσο Φιακά, χωρίς κανένα κόστος για τον Δήμο, και πρόκειται για μετεξέλιξη της εφαρμογής “Poros Island my Guide”, η οποία αποτέλεσε τον επίσημο τουριστικό οδηγό του Δήμου από το 2015 μέχρι σήμερα. Κατόπιν ομόφωνης Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πόρου, το visitporos.com θα αποτελεί στο εξής την πρώτη επίσημη τουριστική ιστοσελίδα που αποκτά ο Δήμος μας και η Technology Advertisements αναλαμβάνει -επίσης χωρίς οικονομική επιβάρυνση του Δήμου- τη συντήρηση και συνεχή ενημέρωσή της.

Στην ιστοσελίδα δικαιούνται να καταχωρούν τα στοιχεία τους δωρεάν όλες οι επιχειρήσεις που λειτουργούν στον Πόρο, συμπληρώνοντας μια απλή υπεύθυνη δήλωση, ενώ παρέχεται προαιρετικά και η δυνατότητα εμπλουτισμένης καταχώρησης (φωτογραφικό υλικό, πινέζα στον χάρτη με άμεση πλοήγηση, κείμενο παρουσίασης ελληνικά/αγγλικά κ.ά.), για όσες επιχειρήσεις επιλέξουν να συμβληθούν απευθείας με την Technology Advertisements έναντι ετήσιου κόστους 50€+ΦΠΑ. Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να καταχωρηθούν στην ιστοσελίδα με οποιονδήποτε από τους δύο παραπάνω τρόπους μπορούν να επικοινωνούν με τον Τάσο Φιακά στο τηλέφωνο 6975570731 ή στην ηλ. διεύθυνση newtechadvs@gmail.com.

Η λειτουργία αυτοτελούς τουριστικής ιστοσελίδας αποτελεί σήμερα θεμελιώδη βάση για την προβολή κάθε τουριστικού προορισμού και πλέον ο Δήμος μας διαθέτει τέτοια ιστοσελίδα, η οποία έρχεται να πλαισιώσει την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου poros.gr, που λειτουργεί με τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια επίσης χάρη στην προσφορά του Τάσου Φιακά που τη δημιούργησε και την συντηρεί δωρεάν για λογαριασμό του Δήμου μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *