Έκθεση Ζωγραφικής “Ψυχής Κάλεσμα” της Ελένης Γιοσμά στο πλαίσιο των “Ημερών Θάλασσας”

Ενδιαφέρουσες εκθέσεις πραγματοποιούνται στην πόλη, στο πλαίσιο των «Ημερών Θάλασσας 2020».

της ομαδικής  έκθεσης ζωγραφικής και γλυπτικής με θέμα: «Η τέχνη συναντά τη θάλασσα» στην Γκαλερί Καψιώτη, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.

Στα εγκαίνια της έκθεσης  ζωγραφικής της Ελένης Γιοσμά «Ψυχής Κάλεσμα» που διοργάνωσε το «Ζω στο Πειραιά» στο Νεοκλασικό Κτήριο της Κανθάρου, παρευρέθηκε η Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας – Προβολής, Μέσων Ενημέρωσης και Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών και Εθνικών Πόρων κα Ανδριάνα Ζαρακέλη.

Καθόλη τη διάρκεια των εκθέσεων τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Η Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας – Προβολής, Μέσων Ενημέρωσης και Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών και Εθνικών Πόρων κυρία Ανδριάνα Ζαρακέλη, τόνισε:

«Για άλλη μια χρονιά η Τέχνη και ο Πολιτισμός έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρόγραμμα εκδηλώσεων των «Ημερών Θάλασσας» του Δήμου Πειραιά. Η έκθεση ζωγραφικής «Ψυχής Κάλεσμα» προσέφερε σε όσους είχαν την χαρά να την απολαύσουν ένα υπέροχο καλλιτεχνικό ταξίδι στον έρωτα, τη θάλασσα και τον ελληνικό πολιτισμό από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα.  Μέσα από τη διοργάνωση του «Ζω στον Πειραιά» και την καλλιτεχνική μάτια της πολλά υποσχόμενης ζωγράφου, Ελένης Γιοσμά το νεοκλασικό κτήριο της Κανθάρου γέμισε με έντονα συναισθήματα, δίνοντας μια διέξοδο στους Πειραιώτες από τη δύσκολη καθημερινότητα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *