Όλος ο Πειραιάς δίπλα στη μικρή Καλλιόπη

Το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας πήρε ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση να στηρίξει την μικρή Καλλιόπη ύστερα από πρόταση του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη με το ποσό των 10.000 ευρώ.

Δίπλα στην Καλλιόπη στέκονται και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί τοποθετώντας και στους 17 «κουμπαράδες αγάπης».

Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε .

Τα εμπόδια και οι δυσκολίες είναι για τους δυνατούς και εσύ απέδειξες ότι είσαι αληθινή μαχήτρια . Ταχεία ανάρρωση Ποπίτσα μου με υπομονή και με πίστη θα αναρρώσεις και θα κόψεις με επιτυχία την κορδέλα του τερματισμού και ολοι εμείς θα είμαστε δίπλα σου και θα σε χειροκροτάμε, ανέφερα χαρατηριστικά η Εντεταλμένη  Δημοτική Σύμβουλος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης και  Βρεφονηπιακών Σταθμών, Χάρις Ζηλάκου.

Η Καλλιόπη χρειάζεται δαπανηρή αποθεραπεία καθώς και τρίτη επέμβαση που θα διαλύσει τελείως τον θρόμβο στο κεφαλάκι της.

Ας βάλουμε λοιπόν όλοι ένα λιθαράκι για να στηρίξουμε τον αγώνα της Καλλιόπης και της οικογένειάς της στον δύσκολο δρόμο της αποθεραπείας. Ο καθένας με αυτό που δύναται να προσφέρει, χρειαζόμαστε εταιρεία με ιατρικό εξοπλισμό, ειδικούς διαφόρων ειδικοτήτων με ανάλογη πείρα (φυσικοθεραπευτές, λογοθεραπευτές), αλλά και οικονομική στήριξη στα πλαίσια των δυνατοτήτων του καθενός είναι καλοδεχούμενη.

Κλείνουμε ελπίζοντας το καλύτερο για το μέλλον του παιδιού μας. Ας γίνει αυτή την χρονιά η Καλλιόπη το επιπλέον παιδί όλων μας, η μικρή ηρωίδα της γειτονιάς μας, της πόλης μας.

Από Δευτέρα 10/1/2022…

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας και με αίσθημα αγάπης και αλληλεγγύης θα δημιουργήθει ένας κουμπαράς για τη μικρή Καλλιόπη…

Ελπίζουμε στη στήριξη σας. Ας δείξουμε το μεγαλείο της ψυχής μας.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε στα εξής τηλέφωνα:

Πρόεδρος Μαρία Περδικούρη 6980388615

Ταμίας Μαρία Λειβαδά 6979669588

ή μέσω inbox Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Γυμνάσιου Καλλίπολης Πειραιά

https://www.facebook.com/2494684273880708/posts/5305860522763055/

Aκόμα στα ακόλουθα καταστήματα  του Πειραιά μπορείτε να προσφέρετε την δική σας οικονομική βοήθεια για την μικρή Καλλιόπη. Εάν έχετε και εσείς επιχείρηση μπορείτε να έρθετε σε συνεννόηση με την πρόεδρο του 2 Γυμνασίου Καλλίπολης Μαρία Περδικούρη και να σας στείλει τον δικό σας κουμπάρα προκειμένου να βοηθήσουμε το κοριτσάκι μας ,που το έχει τόσο πολύ ανάγκη.

  • Cafe84
  • ΜΑΣΤΡΟΝΙΚΟΛΑΣ
  • Γιωργάκη σουβλατζίδικο
  • Μπιχλιμπιδι στο κέντρο
  • Νικήτας ιχθυοπωλείο
  • Brothers
  • CHOEN
  • Στρωμαχονδρική
  • Shojo makeup studio
  • Nodus Shop

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.