Όλα έτοιμα για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Σκάκι Μαθητών/τριών στο ΣΕΦ

Πανέτοιμο είναι το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Σάκι Μαθητών/τριών 2022. Που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 11/13 Ιουνίου στις αίθουσες του Σ.Ε.Φ.

Περισσότεροι από 600 μαθητές και μαθήτριες θα δώσουν το παρών στο Φαληρικό γήπεδο. Ώστε να αναδειχθούν οι κορυφαίοι σε όλες τις κατηγορίες.

Παράλληλα, θα υπάρξουν και παράλληλες εκδηλώσεις στους χώρους του Σταδίου. Το Σάββατο 11/6 θα πραγματοποιηθεί Σιμουλτανέ με 20 σκακιστές/στριες από τον προπονητή της Εθνικής ομάδας Ανδρών και General Manager Ιωάννη Νικολαϊδη.

Λίγο αργότερα στο Περιστύλιο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, στο χώρο αναμονής, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση – open coffe. Η Χριστίνα Κασίδη, έφορος εντευκτηρίου του Σκακιστικού Ομίλου Κορυδαλλού και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής, συντονίζει μια ανοικτή συζήτηση με τους παρευρισκόμενους. Με θέμα «Ενέργειες της σχολικής επιτροπής της ΕΣΟ για το σχολικό σκάκι». Ομιλήτρια θα είναι η γραμματέας της σχολικής επιτροπής της ΕΣΟ, εκπαιδευτικός κα. Βέρα Αβραμίδου.

Παράλληλες δράσεις θα υπάρχουν και την Κυριακή 12/6. Ο Νικόλας Καλογερόπουλος (Yoga Instructor) και μέλος του Σκακιστικού Ομίλου Κορυδαλλού θα προσφέρει ένα μάθημα γνωριμίας yoga σε ενήλικες, στο προαύλιο χώρο έξω από την είσοδο των αγώνων, (απαραίτητα για την συμμετοχή: αθλητικά ρούχα, ατομικό στρώμα yoga και πετσέτα). Η yoga όπως και το σκάκι, συμβάλει στην ανάπτυξη και διεύρυνση των νοητικών λειτουργιών και βελτιώνει την πνευματική συγκέντρωση.

Στις 19.00 στο Περιστύλιο Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας – στο χώρο αναμονής, θα υπάρξει παρουσίαση – open coffee. Η Άννα Τζαβαλή, αντιπρόεδρος Σκακιστικού Ομίλου Κορυδαλλού και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής συντονίζει ανοικτή συζήτηση με τους παρευρισκομένους με θέμα: Παρουσίαση του βιβλίου: Πώς δεν πρέπει να παίζεται το σκάκι, ένας οδηγός για όλους τους σκακιστές, εκδόσεις Καθρέφτης. Ομιλητής ο μεταφραστής και επιμελητής του βιβλίου κ. Στράτος Κακαδέλης, εκπαιδευτικός, δάσκαλος σκακιού και συγγραφέας.

5η : Δευτέρα 13/06/2022 και ώρα 11:10, Περιστύλιο Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας – στο χώρο αναμονής.

Ανοικτή συζήτηση – open coffee. Η Άννα Τζαβαλή, αντιπρόεδρος Σκακιστικού Ομίλου Κορυδαλλού και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής συντονίζει ανοικτή συζήτηση με τους παρευρισκομένους με θέμα: Το σκάκι ως μεθοδολογία επίλυσης προβλημάτων. Ομιλητής ο διεθνής μαιτρ, προπονητής και συγγραφέας κ. Ηλίας Κουρκουνάκης.

6η: Δευτέρα 13/06/2022 και ώρα 12:10, Περιστύλιο Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας – στο χώρο αναμονής.

Ανοικτή συζήτηση – open coffee. Η Άννα Τζαβαλή, αντιπρόεδρος Σκακιστικού Ομίλου Κορυδαλλού και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής συντονίζει ανοικτή συζήτηση με τους παρευρισκομένους με θέμα: Το σκάκι στο σχολείο. Παρόν και Μέλλον. Ομιλητές: Χρήστος Πιλάλης, έφορος σχολικού σκακιού και μέλος του Δ.Σ της ΕΣΟ, εκπαιδευτικός. Κώστας Γιουβαντσούδης, εκπαιδευτικός, δάσκαλος σκακιού και συγγραφέας. Μαρία Ευαγγελίου, διευθύντρια δημοτικού σχολείου, Πρόεδρος Πνευματικής Στέγης Περιστερίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.