Ώτικα Ακουστικά Βαρηκοΐας Ζωγράφου

Η ακοή είναι μια από τις πέντε αισθήσεις .Όργανο αντίληψης είναι τα αφτιά ενώ το αντικείμενο της αντίληψης είναι ο ήχος. Θεωρείται η δεύτερη πιο σημαντική από τις υπόλοιπες αισθήσεις, γιατί και με αυτήν γίνεται άμεσα  αντιληπτός ο εξωτερικός χώρος .Συνεισφέρει στην ασφάλεια σας και στην αντίληψη του χώρου και συμπληρώνει την όραση.

Βαρηκοΐα είναι η δυσλειτουργία της ακοής. Ένας βαρήκοος δεν είναι κωφός αλλά αντιλαμβάνεται το πρόβλημα του 3 με 4 χρόνια από την έναρξη του.

Συνήθως το αντιλαμβάνεται πρώτα το περιβάλλων του. Ο ίδιος αποφεύγει να συμμετέχει σε κοινωνικά γεγονότα , σε εκδηλώσεις που αντιμετωπίζει δυσκολία κατανόησης  των λέξεων,κλείνεται στον εαυτό του και φτάνει σε σημείο κατάθλιψης . Αυξάνει την ένταση της τηλεόρασης ελπίζοντας να ακούσει καλύτερα κλπ..

Δεν ακουω την τηλεοραση,δεν ακουω την γυναικα μου(μιλαει μεσα απο τα δοντια της) δεν ακουω το κουδουνη και αλλα πολλα της καθημερινοτητας σχολια ενος ανθρωπου που εχει απωλεια ακοης… Ενα προβλημα που πρεπει να λυθει αμεσα.

Σημερα ομως μπορουμε να ακουσουμε και να νιωσουμε καλυτερα με ανετη και ευκολη διαδικασια με βοηθηματα ακοης. Η εφαρμογη ακουστικων βαρηακοιας μας παρεχουν ασφαλεια να ακουμε τους ηχους της φυσης και την ακουστικη ικανοτητα σε πολυ καλα επιπεδα.

Ενειμερωθειτε σε υπευθυνα κεντρα ακοης.

ΑΚΟΟΠΡΟΘΕΤΙΣΤΗΣ

ΤΣΑΠΑΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.