Χρώμα – Μαθήματα Εικαστικής Δημιουργίας

Η Εύα Γεράκη Λάλου γεννήθηκε στον Πειραιά όπου ζει και εργάζεται έως και σήμερα.

Σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με δάσκαλο τον Βαγγέλη Δημητρέα. Εργάζεται στην δημόσια και ιδιωτική κυρίως εκπαίδευση πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια) από το 2002. Επίσης έχει εργαστεί δυο χρόνια στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Περάματος ως επιμορφώτρια στο τμήμα εικαστικών.

Από το 2004 έχει δημιουργήσει το δικό της εργαστήριο όπου και παραδίδει μαθήματα ζωγραφικής σε ενήλικες και παιδιά. Το ¨χρώμα¨ αποτελεί γι αυτήν το κύριο μέσο επικοινωνίας με τους ανθρώπους εκείνους που διαλέγουν την τέχνη ως μέσο έκφρασης και τρόπο να διοχετεύσουν το προσωπικό τους ταλέντο, ανεξαρτήτως σε ποιό επίπεδο δυνατοτήτων ανήκουν.

Παράλληλα με την διδακτική της δραστηριότητα , συμμετέχει ενεργά στα εικαστικά δρώμενα, λαμβάνοντας μέρος σε πλήθος ομαδικών εκθέσεων στην Αθήνα, σε διάφορα μέρη της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό. Έργα της βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές και σε επαγγελματικούς χώρους.

Στο εργαστήριο μας, η εικαστική διδασκαλία προέρχεται από έμπειρους και καταρτισμένους καθηγητές. Εξάλλου θεωρούμε βασική ευθύνη μας την σωστή αντιμετώπιση του κάθε μαθητή σε όποια ηλικιακή ομάδα ανήκει. Η σωστή επικοινωνία, η φιλική ατμόσφαιρα αλλά και η μεταδοτικότητα είναι στόχοι που προβάλλονται στο χρώμα με τους καλύτερους δυνατούς τρόπους.

Σημείο αναφοράς μας δεν είναι η απλή αναπαραγωγή, αλλά η ουσιαστική έκφραση και η συνάντηση ανθρώπων με ξεχωριστή διάθεση για δημιουργία.

Πρόσωπο επαφής: Εύα Γεράκη
Οδός: Χαριλάου Τρικούπη 46-48
Τ.Κ.: 18536
Πόλη: Πειραιάς (Μαρίνα Ζέας)
Τηλέφωνο: 2104530073
Τηλέφωνο 2: 6973559508
Ιστοσελίδα: http://www.chroma-art.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.