Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης & Νήσων Αιγαίου.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Γηροκομείο Πειραιά προς τιμή των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται, η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις κυρίες του Συνδέσμου για την ευαισθησία τους, το ενδιαφέρον και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο.

Πολλά συγχαρητήρια επίσης στην Πρόεδρο κ. Μάτα Κορναράκη-Φαρούπου, στην κ.Μαίρη Κυδωνάκη για τις απαγγελίες της στα υπέροχα κείμενα – ποιήματα του Ερωτόκριτου τα οποία επιμελήθηκε, στην κ. Λορένα Λευκοκοίλου η οποία είναι μαέστρος της χορωδίας του συνδέσμου, στην άοκνη μουσικό κ. Σταυρούλα Μέντη μου μας μάγεψε με τις μελωδίες της, καθώς και στην Έρσυ Μισιρλή, χοροδιδασκάλισα του Συνδέσμου.

Να έχετε πάντα δύναμη και υγεία να προσφέρετε αντίστοιχες εκδηλώσεις.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Ο Σύνδεσμος Γυναικών Κρήτης & Νήσων Αιγαίου πραγματοποίησε  Χριστουγεννιάτικη  Μουσικοχορευτική Εκδήλωση με Αρωμα Ερωτόκριτου στο Γηροκομείο Πειραιά προσφέρωντας χαρά στους τρόφιμους ενόψει των Χριστουγέννων. Η Πρόεδρος κ Κορναράκη Μάτα χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους. Επίσης χαιρέτισε σύσωμο το διοικητικό ενώ  η Μαίρη Κυδωνάκη- Αγαπητού συντόνισε και παρουσίασε τα τραγούδια και τους χορούς με ενδιάμεσες απαγγελίες αποσπασμάτων απο το έργο του Βιτσεντζου Κορνάρου «ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ».

Παρευρέθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ Καρύδης Δημήτρης & Μορατζής Αντώνιος, ο Κοινοτικός Σύμβουλος κ Μακρής Χρήστος, η κ Μέντη Σταυρούλα ( ΟΠΑΝ),  η κ Μανέττα Βαρβάρα πρώτη Πρόεδρος &  Ιδρύτρια που παρευρέθηκε στο Γηροκομείο, από την ΧΕΝ, η Πρόεδρος & η ταμίας  κ Κολοβού Χριστίνα & κ Κολοβού Βίκυ, από την Ένωση Απανταχού Μανιατών η κ Κούβαρη Δήμητρα & ο κ Κάρλες Γιάννης από τον Σύνδεσμο Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων η κ Κατσή Μίνα  από την ΧΕΝ  Π Φαλήρου η κ Δρόλια -Χολέβα Ελένη ο Δημοσιογράφος  κ Κανατσέλης Γιάννης  ( Φωνή των Πειραιωτών), η κ Παπαγεροθέου Κλαίρη ( Piraeus 365 ), ο κ Κρητικός Δημήτρης (Κοινωνική) & πολλά μέλη & φίλοι του Συνδέσμου.

Η Εκδήλωση έκλεισε με προσφορά δώρων από την Πρόεδρο στους τρόφιμους αλλά & σε άλλους παρευρισκόμενους & πολλές Χριστουγεννιάτικες  ευχές από το Διοικητικό Συμβουλιο του Συνδέσμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.