Χουρσαλάς: Η παράδοση των σταθμών του μετρό απελευθέρωσε την πλατεία Ελευθερίας

Τα εγκαίνια της πλατείας Ελευθερίας πραγματοποιήθηκαν στον Κορυδαλλό, ύστερα από 8 χρόνια που παρέμεινε κλειστή λόγω των εργασιών για την κατασκευή του σταθμού Μετρό.

Η ολοκλήρωση των εργασιών και η έναρξη λειτουργίας των τριών νέων σταθμών σε «Αγία Βαρβάρα», «Κορυδαλλό» και «Νίκαια» απελευθέρωσε δημόσιο χώρο για τους κατοίκους του Δήμου Κορυδαλλού.

Πράσινο και πρότυπες παιδικές χαρές στην πλατεία Ελευθερίας

Η Πλατεία Ελευθερίας αποδόθηκε στους δημότες και τους επισκέπτες του Κορυδαλλού πλήρως διαμορφωμένη, με πράσινο και δύο πρότυπες παιδικές χαρές με σύγχρονα και ασφαλή όργανα για τα παιδιά όλων των ηλικιών.

«Ο νέος σταθμός αποτελεί ιστορικής σημασίας ευκαιρία και συνάμα πρόκληση για όλους μας να αναδείξουμε το Μετρό σε μοχλό ανάπτυξης της πόλης», τόνισε στην ομιλία του ο δήμαρχος Κορυδαλλού, Νίκος Χουρσαλάς.

Δημοτική συγκοινωνία θα συνδέει τον Δήμο με το μετρό

Παράλληλα, σημείωσε ότι: «απαιτούνται συντονισμένες δράσεις και ενέργειες, στοχεύοντας στη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων, την αύξηση της επισκεψιμότητας του εμπορικού κέντρου και τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων, καθώς, έφτασε η ώρα για όλους να βιώσουν τα οφέλη αυτού του έργου».

Ο κ. Χουρσαλάς δεσμεύτηκε ότι: «πολύ σύντομα θα γίνει πράξη η λειτουργία της Δημοτικής Συγκοινωνίας, με σύγχρονο στόλο ώστε να υπάρχει άνετη και άμεση πρόσβαση για όλους τους κατοίκους στην Πλατεία Ελευθερίας και τον σταθμό του Μετρό».

Πολλοί αγαπημένοι φίλοι έδωσαν το παρόν τους! Ανάμεσά τους διακρίναμε την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιώς  Σταυρούλα Αντωνάκου, την Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο Εθελοντισμού Ευγενία Μπαρμπαγιάννη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Βοϊδονικόλα Σταύρο που σε σύντομη δήλωσή του ανέφερε «Όλοι οι αγαπημένοι φίλοι αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι νοιώσαμε μεγάλη αισιοδοξία βλέποντας τους συμπολίτες μας να χαίρονται και να γιορτάζουν αυτήν την σπουδαία στιγμή για την πόλη τους!»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.