“Χορεύοντας στα μονοπάτια των παραμυθιών” από το Διεθνές Συμβούλιο Χορού

Στις 5 Ιουλίου 2021, ημέρα Δευτέρα, το Τμήμα Πειραιά του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού τόλμησε, μετά από πάροδο δύο ετών απραξίας δια ζώσης παρουσιάσεων και παραστάσεων, να πραγματοποιήσει παράσταση στο Γήπεδο Αθλοπαιδιών του Πειραϊκού Συνδέσμου, στο Μικρολίμανο του Πειραιά. Ο τίτλος της παράστασης ; “Χορεύοντας στα μονοπάτια των παραμυθιών”. Παρουσιάστηκαν επτά ελληνικά παραμύθια από διάφορα μέρη της Ελλάδας, ποικιλμένα με διαλόγους-δρώμενα, διαλεγμένα για κάθε ένα τραγούδια και χορογραφημένα κατάλληλα, με όλα τα είδη χορών, (παραδοσιακών, λαϊκών, λάτιν, ευρωπαϊκών, σύγχρονων και μοντέρνων).

Το κοινό που παραβρέθηκε υποδέχθηκε με ενθουσιασμό την παράσταση, διασκέδασε, γέλασε με την καρδιά του και συγκινήθηκε ανάλογα. Χειροκρότησε θερμά και ζήτησε να επαναληφθεί η παράσταση.

Ευχαριστούμε το κοινό και υποσχόμαστε, ότι θα το ξανατολμήσουμε για να το δουν και οι ίδιοι πάλι, αλλά και άλλοι. Κι όλοι μαζί να  αισθανθούν  την ίδια χαρά και ικανοποίηση.

Ελπίζουμε να σας έχουμε αρωγούς στην προσπάθειά μας αυτή.

Στο σημείο αυτό πρέπει να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, που μας παραχώρησε το Γήπεδο Αθλοπαιδιών σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, λόγω πανδημίας.

Σας ευχόμαστε κάθε καλό και πάνω απ’ όλα υγεία. Με την καλή υγεία και απαλλαγμένοι από το άγχος της πανδημίας θα αποκτηθεί πάλι η αισιοδοξία και η όρεξη για συμμετοχή σε ωραίες δραστηριότητες.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού

Η Πρόεδρος του Τμήματος Πειραιά

του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού

Καλλιόπη (Πόπη) Βαρουδάκη

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *