Χορευτική και Θεατρική ομάδα για άτομα άνω των 60 ιδρύει το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Τη χορευτική και θεατρική ομάδα «60 over 60» ιδρύει το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με ελεύθερη συμμετοχή για ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας που ενδιαφέρονται να ζήσουν από κοντά τη χαρά της τέχνης και της δημιουργίας. Την ομάδα συντονίζουν η παιδαγωγός θεάτρου κα Μαρία Ρεντίφη και η σκηνοθέτις και ηθοποιός κα Καλλιόπη Παναγιωτίδου.

Οι πρόβες θα πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 30 Οκτωβρίου 2019, στο τηλέφωνο 210 41 43 356 και στο email: artisticdirector@dithepi.gr

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του, αναφερόμενος στο Δημοτικό Θέατρο τόνισε ότι είναι ένα από τα πιο όμορφα και επιβλητικά θέατρα της χώρας μας, επισημαίνοντας ότι η Δημοτική Αρχή έχει επιτύχει να είναι ένα θέατρο ανοικτό στην Πειραϊκή κοινωνία.  «Είναι χαρά  μας  να δίνουμε χώρο στους συμπολίτες μας άνω των 60 ετών να παρουσιάζουν θεατρικές και χορευτικές δράσεις. Είναι σημαντική ενέργεια και τη στηρίζουμε, όπως στηρίζουμε και μια σειρά παρόμοιων δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα που υλοποιεί το Δημοτικό Θέατρο», σημείωσε ο Δήμαρχος Πειραιά, λέγοντας πως στόχος είναι πέρα από παραστάσεις υψηλού επιπέδου, να πραγματοποιούνται ποικίλες δραστηριότητες με τη συμμετοχή των πολιτών.  Τέλος, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μώραλης κάλεσε τους Πειραιώτες να συμμετέχουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.