Χιλιάδες κόσμου διασκέδασαν στο μεγαλύτερο Street Party της χώρας

Χιλιάδες Πειραιώτες και επισκέπτες της πόλης,  έζησαν μοναδικές στιγμές χθες, στο μεγαλύτερο Street Party, στη θρυλική  Τρούμπα, σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, κέφι, χορό και διασκέδαση μέχρι τις πρωινές ώρες.

Με τη συμμετοχή των καταστημάτων της περιοχής, όλη η περιοχή της Τρούμπας «ενώθηκε» σε ένα μεγάλο ανοικτό πάρτι, γιορτάζοντας τις «Ημέρες Θάλασσας 2023».

Το Street Party είναι θεσμός πλέον για την πόλη του Πειραιά. Αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις και προσελκύει νέους και ανθρώπους κάθε ηλικίας από ολόκληρο το λεκανοπέδιο.

Οι δρόμοι, τα στενά  και τα χιλιοτραγουδισμένα καλντερίμια της θρυλικής περιοχής του Πειραιά, που ενέπνευσε τους δημιουργούς του Ελληνικού Κινηματογράφου,  «πλημμύρισαν» στην κυριολεξία από κόσμο, αφού η Τρούμπα  έχει αναβαθμιστεί και η περιοχή έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο όμορφα στέκια της πόλης και  της Αττικής γενικότερα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Το Street Party στην Τρούμπα είναι μια από τις πιο επιτυχημένες και δημοφιλείς διοργανώσεις των Ημερών Θάλασσας, που προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες Πειραιώτες και επισκέπτες από ολόκληρη την Αττική. Η προσέλευση του κόσμου εφέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία και χαίρομαι που η Τρούμπα γέμισε από νιάτα, από χαμόγελα, από ζωντάνια, σε μια πραγματικά μαγική βραδιά.

Χιλιάδες κόσμου – κυρίως νέοι άνθρωποι – συμμετείχαν στο Street Party, το μεγαλύτερο Street Party της χώρας, διασκέδασαν, πέρασαν όμορφα και αυτό μας ικανοποιεί ιδιαίτερα, καθώς αναδεικνύεται για ακόμα μια φορά η εξωστρέφεια και ο σύγχρονος χαρακτήρας της πόλης μας.

Ως Δημοτική Αρχή έχουμε συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση της περιοχής της Τρούμπας με την ανάπλασή της, αλλά και την προβολή της που έχει ως αποτέλεσμα να εξελιχθεί σε πόλο έλξης και σημείο αναφοράς, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο και την τοπική οικονομία.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα καταστήματα της περιοχής και όλους όσοι συνέβαλλαν στη διοργάνωση του μοναδικού αυτού event».

Διοργάνωση: Καταστήματα Τρούμπας 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ημερών Θάλασσας 2023, πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο:  www.imeresthalassas.gr

  • Υλικά δημοσιότητας, γραφικά και φωτογραφίες στο link:imeresthalassas.gr/press
  • «Ακολουθήστε» τους επίσημους λογαριασμούς της διοργάνωσης στα κοινωνικά δίκτυα,https://www.facebook.com/ImeresThalassasκαι https://www.instagram.com/imeresthalassas για να μαθαίνετε τα νέα, πληροφορίες για δράσεις και εκδηλώσεις, με  φωτογραφίες και live μεταδόσεις.
  • Ανεβάστε τις δικές σας φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις των ημερών θάλασσας με την επισήμανση#imeresthalassas

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.