Φωταγώγηση του Δημοτικού Θεάτρου στα χρώματα της στολής των Νοσηλευτών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή

Ο Δήμος Πειραιά,  με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή,  φωταγώγησε το Δημοτικό Θέατρο της πόλης στα χρώματα της στολής των νοσηλευτών, λευκό, πράσινο και γαλάζιο.

Με τη  συμβολική αυτή κίνηση,  που έγινε σε  συνεργασία με την Κ.Ε.Δ.Ε. και την Πανελλήνια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία Νοσηλευτικού Προσωπικού, τιμήθηκαν από την Αυτοδιοίκηση οι σύγχρονοι ήρωες της καθημερινότητας, οι νοσηλευτές,  για τον αγώνα που δίνουν παραμένοντας στην πρώτη γραμμή για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά και για τη συνολική προσφορά τους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της πόλης και της χώρας.

Η Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας – Προβολής, Μέσων Ενημέρωσης και Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών και Εθνικών Πόρων κα Ανδριάνα Ζαρακέλη, σε δήλωσή της, τόνισε: «Η φωταγώγηση του Δημοτικού Θεάτρου της πόλης, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να εκφράσουμε το δικό μας «ευχαριστώ» στους νοσηλευτές, που στους δύσκολους καιρούς της πανδημίας υπερέβησαν εαυτόν και στάθηκαν ανώτεροι των περιστάσεων, στυλοβάτες ενός τιτάνιου αγώνα ολόκληρης της κοινωνίας, απέναντι στη μάχη με έναν ύπουλο και ανυπέρβλητο εχθρό». Συνεχίζοντας η κα Ζαρακέλη σημείωσε: «το λιγότερο που τους οφείλουμε είναι σεβασμός για τη μαχητικότητα και την αυτοθυσία τους».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.