Φροντιστήριο ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

Ποιότητα – Οργάνωση

Φιλοδοξία μας ήταν και είναι ότι με συστηματική εργασία, οργάνωση και παρακολούθηση, προσαρμοστικότητα και καινοτόμες δράσεις μπορούμε να πετύχουμε. Θεωρούμε το φροντιστήριο θεσμό της εκπαίδευσης και όχι εμπορική επιχείρηση. Παράλληλα αντιλαμβανόμενοι την ιδιαιτερότητα της εποχής παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, που είναι όμως προσιτές σε όλους.

Σε συνεργασία με τους μαθητές συμβάλλουμε στην υλοποίηση των στόχων τους, μεγιστοποιώντας την επίδοσή τους στις εξετάσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Αξίες

Σεβασμός στο μαθητή. Βρισκόμαστε κοντά του, μοιραζόμαστε την αγωνία του, χαιρόμαστε στη χαρά του.

Βοηθάμε τους μαθητές μας να εργάζονται μεθοδικά, να διαβάζουν συστηματικά και να σκέφτονται καθαρά και σε βάθος. Τους καλλιεργούμε τη θέληση για επιτυχία, δυναμώνουμε την αντοχή τους, ενισχύουμε την πίστη στον εαυτό τους.

Δε μας αρκεί να είμαστε καλοί. Θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι. Οι καθηγητές μας δεν ησυχάζουν ποτέ. Ενημερώνονται, μελετούν, δημιουργούν, προχωρούν. ΟΛΟΙ ΜΑΣ έχουμε ένα στόχο: Να προσφέρουμε στους μαθητές μας υψηλό επίπεδο σπουδών.

Δωρεάν Συγγράμματα

Όλοι οι μαθητές με την έναρξη των σπουδών τους παραλαμβάνουν δωρεάν συγγράμματα και σημειώσεις για όλα τα μαθήματα.

Υπολογισμός μορίων

Με τη χρήση προγράμματος μπορείτε να υπολογίσετε τα μόρια εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Συμπλήρωση Μηχανογραφικού

Η διεύθυνση σπουδών γνωρίζοντας τις παραμέτρους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης: προγράμματα σπουδών, επαγγελματικά δικαιώματα, προχωρεί εξατομικευμένα στη συμβουλευτική υπηρεσία για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη την προσωπική επιθυμία του μαθητή.

Πρόσωπο επαφής: Σάκης Κλαουράκης – Ρωξάνη Μπουρδάκου
Οδός: Τσαμαδού 43
Τ.Κ.: 18533
Πόλη: Πειραιάς
Τηλέφωνο: 210 4111750
Ιστοσελίδα: http://www.katefthinsi.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.