Υποψήφια για την ανάληψη της διοίκησης της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας η Στ. Αντωνάκου

Δήλωση της παράταξης «Νέο Κύμα» που ονειρεύτηκε ο Σπύρος Γιαννιώτης και οι συνεργάτες για να διεκδικήσουν την διοίκηση της Ομοσπονδίας.

«Με μεγάλη χαρά και τιμή ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας και Ολυμπιονίκη της υδατοσφαίρισης Σταυρούλας Αντωνάκου με την παράταξη «Νέο Κύμα» η οποία και διεκδικεί την ανάληψη της διοίκησης της ΚΟΕ στις προσεχείς εκλογές. Καλωσόρισες Σταυρούλα.»

Δήλωση της Ολυμπιονίκης και Αντιπεφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλας Αντωνάκου

«Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση να συμμετάσχω στην προσπάθεια αυτή,για δυο σημαντικούς λόγους…

Ο πρώτος είναι, ότι ο χώρος που ουσιαστικά μεγάλωσα,που έζησα τις ομορφότερες εμπειρίες της ζωής μου,που διαμόρφωσα τον χαρακτήρα και την ανθρωπινη υπόσταση μου αλλά και που μου προσέφερε τόσα και απλόχερα,θεωρω ότι του ‘χρωσταω’!

Θέλω, λοιπόν, να προσφέρω με ανιδιοτέλεια ότι μπορώ, με τις γνώσεις που έχω αποκομίσει τα τελευταία 7 χρόνια ενασχόλησης μου με τα κοινά αλλά και με τα 18 χρόνια αθλητικής διαδρομής μου.

Ο δεύτερος και πολύ σημαντικός λόγος, είναι ότι Σπύρος Γιαννιωτης με εμπνέει ως άνθρωπος, ως πρωταθλητης αλλά και ως πρότυπο αθλητή εντός και εκτός νερού!
Είμαι σίγουρη ότι το όραμα του, για το μέλλον του υγρού στίβου θα εμπνεύσει πολλούς και κυρίως θα το μετουσιώσει σε εργα και πράξεις!
Δηλώνω παρούσα και υποψήφια με το Νέο Κύμα,για το πριν,το τώρα και το μέλλον!

Ξεκινάμε!»

Της ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ καθώς ο χώρος της κολύμβησης θα είναι τυχερός όταν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αγωνιστεί και γνωρίζουν τα προβλήματα εκ των έσω!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.