Το «Για μια Ελλάδα με μέλλον και παιδιά» ταξίδεψε στις Οινούσσες

Στο  όμορφο νησί των καραβοκύρηδων  στις Οινούσσες, πραγματοποιήθηκε η τρίτη ενότητα  των εκδηλώσεων με θέμα <Για μια Ελλάδα  με μέλλον και παιδιά>, το Σαββατο  18  Ιουνίου.

Οι δημογραφικές  επισημάνσεις,  η συμβολή των ενόπλων δυνάμεων στη δημιουργία οικογένειας,ο ρόλος της σωστής διατροφής και άσκησης στη γονιμότητα ήταν κάποια απο τα θέματα που παρουσιάστηκαν.

Οι  Καθηγητές  Ιατρικής κ.Χανιώτης Δημήτρης, και κ.Φραγκίσκος Χανιώτης, ο Καθηγητής του Χαροκόπειου κ.Αρναούτης Ιωάννης, η Σμήναρχος κ.Κ.Μιχοπούλου απο τη διοίκηση της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής μετέβησαν στο ακριτικό νησί με την κ.Δασκαλάκη για να περάσουν ένα ηχηρό μνμ για το μεγαλο μας θέμα το δημογραφικό.

Χαιρετισμούς απηυθηναν  ο Δήμαρχος Οινουσσών  κ.Δανιήλ, ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος ΙΣΑ  κ.Πατούλης, η Προεδρος Ελλήνων Ολυμπιονικών κ.Ζυγούρη, ο Χρυσός Ολυμπιονικης Πύρος Δήμας, ο Πρόεδρος ΠΣΕΠΕ κ.Μαυρίκος, ο Εκπρόσωπος ΓΕΑ  Σμήναρχος-Ιπτάμενος  κ.Μπεθάνης  ενώ  γραπτώς χαιρέτισαν  ο Υφυπουργός Ναυτιλίας  κ.Κατσαφάδος,ο Υφυπουργός Πολιτισμού -Αθλητισμού κ.Αυγενάκης,,ο Προεδρος Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ.Πατέρας, η  Πρόεδρος Ναυτιλιακής λέσχης Πειραιά κ.Νταιφά.

Υποστηρικτές  της εκδήλωσης  ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εφοδιαστών πλοίων, η BLUE STAR, η ΕΤΑΝΑΠ-ΣΑΜΑΡΙΑ, η ΛΥΧΝΙΑ Α.Ε.

Διοργάνωση από τη  DASKALAKIS  CONGRESS-TRV  και την  επιστημονμική επιτροπή προώθησης Κρητικής διατροφής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.